Sedafirat Melos yerim ben o minnagi ben 18 haftalık oldum öğrendim canım diğer gittiğimde poposunu döndü
Sedafirat deletedmom01 ay çok benim çok teşekkür ederim 12 den beri ayaklarım yere basmıyor geçen gittiğimde poposunu döndü göstermedi nasıl üzüldüm anlatamam simdi de pat diye gösterdi küçük yaramazım benim
Sedafirat elifelif bizim de öyle canım benim eşim is içinde şehir dışında adam sevinçten deliye döndü yarına bilet kesti geliyor heyecandan ağlamış garibim ya kıyamam ona söylemedim doktora gideceğimi sürpriz yaptım
deletedmom01 Sedafirat oyy masallah masallahh ❤☺ benimde 12.haftada kiz gibi demisti doktorum onumuzdeki hafta tekrar gidicem bakalim cinsiyetini cok merak ediyorum ☺☺
Sedafirat Mervetemel evet canım kahvaltı mi sıkı yaptım doktora gitmeden öncede vişne suyu ve çikolata yedim bebek resmen içeride halay çekiyordu bunu dene canım diğer göstermediğinde doktorum dedi vişne suyu ve çikolata ye gel diye
MuratZeynepDiner Mervetemel bende bugun öğrendim 14 hafta 6 günlüktü ultrasona girmedn meyve suyu içtim ve çikolata yedm cok hareketlendi zaten önceki kontrolümde doktorum söylemişti etkisini gördüm deneyebilirsiniz☺
Sedafirat deletedmom01 inşallah netlesir canım insan bebeği için bisey alamıyordu kız mi erkek mi diye ama simdi artik hic durmam yandı esim 😂😂
deletedmom01 Sedafirat amin canim☺☺ Vallah haklisin bnde cinsiyeti merak ediyorum esimede dedim alisverise baslarim kendini gostersin yandik diyo 😂😂
Sedafirat Hakime göbeğim çabuk çıktı canım bi de hic halsiz değilim yuzumdeki sivilceler gitti yüzüm guzellesti bi de her kontrolüm de doktorum sol kasigima bakıyordu ondan şüphelendim erkek olduğunu zaten oyleymiste
Sedafirat Almirasu ay maşaallah canım benim annem hem kıza eşya yaptı hem erkeğe simdi ikisini de verim sana artik diğer bebeğine annem kız bekliyordu öyle hissediyordu
Mervenur001 MuratZeynepDiner ozeldeki doktorum 12 13 te gel belli olur dedi bende 12 haftaya girer girmez gidicem belli olurmu suzce 😊