Ays_cskn Mervedemir24 yok canim 22.haftada basladi 37 ye kadar ilacsiz diyet seklinde devam ettim sadece 32.haftada tedbir amacli bir kac gun yatis oldu hastanede tansiyon ve nabzim normale donunce taburcu oldum 37+0 dada dogum karari verildi tansiyonda riske atmıyorlar bu arada 24 saatlik idrarda alindi sukur problem cikmamisti o zaman
Kzbn37 Mervedemir24 TSH hormonuna bakılıyor cnm normal aile hekimliğindede baktırabilirsin zaten kadın doğumada gittginde senden bunların tahlili isteniyor
Mervedemir24 Ays_cskn çok şükür şimdide benim 12/9 çıkıp iniyor 21. Haftalığız ilk gebelikte alfemed kullanmıştım ama 27 haftadan sonra 28 de bebeği almışlardı zaten merak ettim dedim sorayım
seyma9188 Midem bulanıyor,kusuyorum,ayakta duracak dermanım kalmadı içtiğim suyu bile çıkarıyorum dün sinirden oturdum ağladım artık🥺 Gecenin yarısında acile gittik 3 e geliyordu geldik eve.Serum yemekten kollarım delik deşik oldu 😑
Lylts seyma9188 ah bende öyleyim psikolojim bozuldu artık uyku uyuyamıyorum gerçekten 15 haftalık olduk bulantı hiç bitmedi muhakkak bir kez kusuyorum gece uykudan uyanıyorum reflü var dedi doktor çığlık atasım geliyor bazı geceler baykuş gibiyim göz altlarım morardı artık uykusuzluktan ve kusmaktan
3535-35 ramonun_annesi aynı sorun bende de var tek farkımız benim ilk gebeliğim sürekli uykum geliyor ev işi felan hak getire… Kahvaltı yapıyorum aradan 5 dakika sonra bı halsizlik başlıyor bütün gün yatıyorum bı de bu aralar her kokuya midem bulanıyor 33.haftadayiz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Limonzeytin ramonun_annesi 27 haftama kadar iyiyimdim sıkıntısızdı herşey şmdi ayaklarm fena şişiyo son 2.5ay nasl geçeck bu sıcaklarda bilmiyorum🥵🥵🥵 kızım iyi olsn mecburen çekiyoruz sağlıklıca doğsnlarda analık zor 😍
Limonzeytin Kubra_miray_szr tansıyon düşüyo olablr sürekli takp et ölç bide vitamnlerne baktr onlardada eksklk varsa olur. Bolllll su iç. Doktorunada bu durumu aktar yaz aylarna girdik zor oluyo bazı şeyler
hifasmother Beni en çok zorlayan şey şu an ağda yapmak daha doğrusu yapamamak göbeğimden eğilip de rahat rahat temizliğimi yapamıyorum
1anne3bebe Deletedmom_110 benimde 33 haftalık tam. Ayaklarım şişiyor ve çok ağrıyor. Artı uzun süre ayakta kalırsam uzandığım zaman kalkamıyorum belimden. Acı çekiyorum resmen. Bide bu aralar vajinamda batma dolgunluk gibi hislerim olmaya başladı. Sizde de varmı acaba?
Trilece Haftadayiz çatı kemiğimi derler artık her neyse çok ağrıyor aciyor özellikle geceleri, sağdan sola dönemiyorum yürürken zorluyor pijama eşofman giyerken bacağımı kaldırıp zor geçiriyorum 😐 hatta bu aralar fazla arttı ağlıyorum her gün uyku dan önce
Scerennn Ayyy halsizlik. 9 haftalığız henüz ama şimdiden evin içinde kalkıp yürümeye bile halim yok. Sadece uyumak ve uzanmak istiyorum :(
Karabiber ramonun_annesi sol göğsümün altı muazzam ağrıyor ve sanırım uykusuzluk. Onun dışında güzel bi hamilelik geçiriyorum çok şükür. Ama bu kisi beni o kadar yoruyor ki . Hele o ağrılar.🥺🥺🥺
nnnaaz İlk hamileliğim 20 haftalık öncelikle geceleri deliksiz bir uyku çekemiyorum, ellerde uyuşma ve şimdi el ve ayaklarda şişme 😔
ayseguuuLLL_ ramonun_annesi son aya girdim ne yazık ki kramplarım dayanılmaz hale geldi geceler sürekli uyanıyorum 😏
Busenurrr ramonun_annesi tabikide miğde bulantısı 3 buçuk aydır evimde yemek yapamıyorum herşeyden tiksiniyorum ilk kez bugün yaptım çok şükür
ftmnr_ ramonun_annesi -en çok sabah bulantılarım rahatsız etti o 4 ay falan sürdü. 8. aydayız ödem şişlik rahatsız ediyor. 15 kilo aldm karnım çok büyümedi hala hantal bi gebe değilim ama son zamanlarda yatarken kalkarken zorlanıyorum yuvarlana yuvarlana 😂 her şeye rağmen çok güzel bir şey bunları düşüne düşüne buldum belki güzelliği saymakla bitmez 💕
Vildan53 ramonun_annesi kesinlikle mide bulantısı 12 haftalık hamileyim ne zaman geçecek çok merak ediyorum bide ilk gebeliğim bide bi çocuğum olsa nasıl yapardım bilmiyorum allah kolaylık versin