Serap-Yigit Z_B_A2019 bana yapmadı doktor direkt keseye baktı. Kese göründü. Normalde bu haftalarda görünmeyebilir karından dedi 5 hafta 4 günlüktü. Öyle ortaya çıktı. Sizde ultrasona aldı mı baktı mı
tarcinnnn ramonun_annesi mide yanması ve sırt ağrısı.. çok şükür başka şikayetim de yok ama bunlar beni mahvetti. Ne uyku uyuyabiliyorum ne başka bir şey oturup ağlıyorum :(
Kzbn37 ramonun_annesi ewet cnm kaç cıktı troidin benimde 5.3 dü yüksek cıktı dahiliyeye gitmiştim çok yüksek bebege zarar verir dedi hatta troid ilacıyla iyot verdi bana iyot eksikliğindende oluyormus bidaki kan verişinde troidine göre miligram ayarlamasıda yapar ihmal etme mutlaka sor cnm
Rabia-22 ramonun_annesi mide ülseri,erken doğum riski yuzunden cektiğim bel ve kasık ağrısı.iştahsızlık.🤷🏼♀️🤷🏼♀️
glsmsny ramonun_annesi ilk 3 ay mıde bulantısı. Sonrasında sıkıntı yoktu şükür. Şu an 37. Haftadayız. Topuk, ayak ağrısı ve uykusuzluk var
Kzbn37 Z_B_A2019 sanki daha fazla yarın cıkar o zmn ne kadarlık oldugu yarın yaz merak ettim ne kadarlık olmus ☺️ Son adet tarihinden hesaplıyorlar ama benimde 7. Haftanın içindeyim bundan önce kimyasal gebelik gecirdim arkasından bir ay gecmedi tekrar hamile oldugumu öğrendim ve 5 haftalık olmus nasıl oluyor bi türlü onu anlayamadım belki sende üzerne adet görmüş olabilirsin
Z_B_A2019 Kzbn37 yarın belli olur bakalım yazarım bende merak içindeyim 🤗 Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏
Serapmehmet_19 ramonun_annesi idrar yolu enfeksiyonu😬, artık bıkmıştım hamilelikte olduğum kadar normal zamanda olmamışımdır
Kubra_miray_szr Benimde sürekli başım dönüyor dışarı çıkınca özellikle kızımı okula bıraktığımda gozlerim bulanik oluyor bayılacak gibi oluyorum dinleniyorum geçiyor tansiyon mu düşüyor Acaba hanımlar ve bebeğe zararı olur mu neden boyle oluyorum 😞😞25 haftaligim
Limonzeytin Kubra_miray_szr tansıyon düşüyo olablr sürekli takp et ölç bide vitamnlerne baktr onlardada eksklk varsa olur. Bolllll su iç. Doktorunada bu durumu aktar yaz aylarna girdik zor oluyo bazı şeyler