badeninannesiii Night ben de tatildeyim. 30 haftalığız. Cok kararsız kaldık. Çok fazla kilo aldım bacaklarım dahi çatladı. Bikini giydim çok rahat ettim. Mayo karnımı sıkıyordu. Bikiniyi normal 40 beden aldım gayet iyiydi. Bence siz de öyle yapabilirsiniz 🥰
TugceArslan Night Benm doğumuma üç hafta kaldı. Ağvda yaşıyorum. Hep mayo giyiyorum açıkçası aynı sizin dediğiniz gibi elbise tarzında. 2-3 saat durduktan sonra eve gelip değiştiriyorum. O arada ıslak kalıyor ama çabuk kuruyor sıcak havalar zaten
haklisinesracim Night hasema ile giriyorum 3 sene önce de hamileyken girdim yine hiçbir şey olmadı neden olsun ki zaten. Ben çeşmeye gidiyorum bu sene amasraya gideceğiz ama bir değişiklik yapıp bakalım.:)
Night haklisinesracim bencede olmaz bana balayındada havuza girme enfeksiyon kaparsın dediler valla havuzdan çıkmadım diyebilirim ve hiç bişey olmadı :) yani bu enfeksiyon olayı aslında hamileliğe has bişey değil sadece olursa bebeğe zararlı diye şey ediyorlar ama öyle hemen denize girdin 1-2 saat ıslak kaldı diyede olmaz zannediyorum zaten güneş kurutuyor