Brnaebu Narnur bana da duruma göre 37veya 38de alırım dedi canım aynı zor derken kan kaybımiz fazla olabilir kan gerekebilir tamamen kapatmıyor benim ama yanında rahmin.
Narnur Brnaebu benimde yapışmak üzere rahme dedi bakalım Artık özelde mi devlettemi doğum düşünüyorsunuz peki ?
Brnaebu ikimelekannesii22 nerde canım sürekli yatmam mümkün degil çünkü 2.5yasinda bir oğlum var tüm temizlik vs herşeyimi de kendim yaptım yavaş yavaş artık sona yaklaştım 34olacagiz yarın varsın çıkmasın napim.doktor zaten sürekli yat vs demedi kaendini fazla yorma dedi yürüyüş vs de de en fazla durumuna göre 15 dk falan yürü demisti
ikimelekannesii22 Brnaebu anladım evet sürekli yatmakda olmuyorki yemek camasır bulasık sana bakıyor 🤷🏼♀️ Sağlıkla alırız insallah kucağımıza
tupbebekannesi123 ikimelekannesii22 benimkinin de eşi aşağıda hem 20 haftalıkken hem de 23 haftalıkken detaylı ultrasona girdim değişmesi büyük ihtimal değişmez dedi yine de ihtimal var tabii eşi aşağıda olanların 35 haftada sezeryanla alıyorlarmış genelde
Minigindunyasi tupbebekannesi123 bugün gittim doktora erken almayiz ne alaka dedi benim doktorda hiç güven vermedi dediği şeyler ne ypcm bende blmiyom
WOW Tam da bu sabah YouTube’da bir kanalda bununla ilgili bir videoya denk geldim. Kanalın sahibi Ruşen bu sorunu egzersizlerle 2 hafta gibi bir sürede çözmüş. Umarım işine yarar.
Ebrudefne_ ikimelekannesii22 benim de detaylıda plesanta aşağıda dendi tam kapatmıyor ama aşağıda biraz 32 haftadayim hala yerine çıkmadı doktorum sonraki haftalarda bakıp ona göre sezeryan veya normal olacağına karar verecek . İnşallah döner ilk dogumum normaldi
Merveju 33 haftadayim benimki yukarı çıkmadı Rahmi kapatmisti sadece az bişey çıktı bunun için ilaç falan çözümü yok kendi çıkarsa cikar
ikimelekannesii22 Merveju sürekli yatıyormusunuz peki ? Arada karın ağrım oluyor bu sebebten mi acaba