ayssss1 6 ay korunmamizi söyledi doktor. İğneyi yaptırdıktan sonra 4.gun falandı sanırım gece terlemesi başladı adet olacaktım kanamam başladı çok yoğundu sabaha kadar ağrıdan kivrandim. Sabah dayanamadım doktora yazdım normal ama duramayacak gibiysen muayene edelim dedi. Gittim vajinal baktı bir sorun yok dedi kanamam çok yoğundu. Serum verdi bı yarım saat kendime geldim HCG tekrar bakıldı 30 a düşmüştü. Geçmiş olsun iğne işe yaradı atlattiniz dedi. Eve gittiğimde pedimde avuç içi kadar parça vardı. Muhtemelen bebeğin rahim dışı konumlanan kesesiydi o. Kan damarları falan belirgin bayağı büyüktü. O parça düşünce ağrım bıçak gibi kesildi. Kanama normal bir kaç gün adet gibi devam etti. Aralık ayında hacamat yaptırdım ilacın etkisinden çabuk kurtulmak için. Yıllardır yaptırırım hiç bu kadar pıhtı atmamistim. İnanılmaz rahatladım. Yan etkisi olarak hafif saç dökülmesi Kaş kirpik dökülmesi oldu. Mart ayında korunmadim kimyasal gebelik geçirdim. Nisan’da tekrar hamile kaldım şimdi 10+5 olduk çok şükür. İmkanın varsa iğneden sonra mutlaka hacamat yaptır canım. Kanaman bitince yaparlar. Kürtajı duş gebelik kesinlessin diye yapıyor doktor,bence ihmal etme.