atlasannesiiii Kizlar kaçıncı haftada çatladı karnınız ben 29+2 deyim karnımın derisi aciyo kaşınıyor sanırım catlicam 😔😔
tarcinnnn atlasannesiiii 28de başladı çatlamaya göbeğim çok büyüktü bir gün bir baktım alt göbek kısmın çatlak dolmuş 🥺
Rceyda atlasannesiiii iki üç krem aynı anda günde üç dört kez kullandım. 28 de çatlamaya başladım 32 de tavan yaptı 34+3 te dogurdum doguma giderken inceydi çizikler. doğumdan sonra o çizgiler açıldı açıldı açıldı inanılmaz çatladım. kremlere çok para vermeyin derim.
Nurrab atlasannesiiii en iyisi bebe yağı,badem ve ceviz yağı gece uyurken sürüyorum bende 28haftalığim henüz bi çatlak oluşmadı şükürler olsun 🤰
Rabiakrky atlasannesiiii tam göbeğimin altında sağ ve solda öyle aşşırı deil ama var ve aşşırı kaşınıyo
atlasannesiiii Rabiakrky evet benimde tam altında iki tanecik ama sanki sinek isirmis gibi deli gibi kaşınıyor nedense kasirsam daha çok catlarmis gibi hissediyorum kasiyamiyorum 😁😁 herhangi bir yağ filan kullandınız mi
Rabiakrky atlasannesiiii emin ol genetikden kaynaklı yani ben öyle olduğuna inanıyorum krem vs hiç bişi fayda etmiyo bnmki iki çizgi gibi değil de ağaç dalları gibi 🤣
atlasannesiiii tarcinnnn sizde çok kilo almış miydiniz kiloya mi bağlı bu acaba diyed e düşünmeye başladım çünkü ben çok aldım 😔
atlasannesiiii Rabiakrky genetik faktörü de var tabi bencede ama keşke çatlamaya bir Hamis olabilseydim hem kilo aldım hem çatlıyorum ilk gebeligimde her şeyi tadiyorum 😁😁
tarcinnnn atlasannesiiii 34.deyim tam 17 kilo aldım ilk gebeliğim. Ama kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum 35 kilo alıp hiç çatlağı olmayan arkadaşım var. 🥲
atlasannesiiii tarcinnnn iyi bari en azından vicdanım rahatladı kilo ile bağı olsa üzülürdüm bende çok aldım çünkü