Ozlm0916 Mucizeannesi28 seni en iyi ben anlıyorum gecen haftaya kadar bende riskli gebelik geciriyodum idrar yolu enfeksiyonumdan dolayı erken dogum riskim vardi sukur atlattık geri tahlil verdim sonuclar cikana kadar kalbim pır pır etti ama sukur atlatmisiz kafaya bende cok takiyodum sende stres yapma allahin izniyle bisey olmaz
Mucizeannesi28 Ozlm0916 amin canım inşallah bnde plesanta previa olunca korkuyorum hani erken doğumdan kanamadan hani bişey olmasın diye korkuyorum 🤲
Twinmommm Mucizeannesi28 Bende kahvaltıdan sonra dinlendim biraz tatlı yedim sonra hareketlendiler. Zaten çoğu zamanlarını uyuyarak geçiyorlar bu kadar az hareket etmeleri normal sanırım ileriki haftalarda daha hareketlenirler belki
Twinmommm Ayyccaa Ay bende hani videoda baya baya belli oluyor dalgalanmaları falan ne zaman olur acaba 😌
Ayyccaa Twinmommm ben de böyle bakınca görmek istiyorum Şuan minicik içimde bir canlı var çok tuhaf bir his Rabbim sağlıklı versin 😁
Twinmommm Ayyccaa Ay evet çok değişik birşeymiş gerçekten kıpırdanmaya başladıklarında elim otomatikman hep karnımda 🥰
Mucizeannesi28 Moco_44 yaa bnde öyle yapıyorum bazen ona bile oynamıyor aklım almiyo bnde gitmemk için zor tutuyorum bazen kendjmi
smglplt1453571 Bu yılın bebekleri birgün hoplayip zipliyorlar içerde 2 gün uyuyorlar çünkü benim kızimda aynı bugün hareketliydi yarın pek hareketmez diye düşünüyorum