Mucizeannesi28 Hissetmiyorum değil bazen öğlen sonra işte. İkindinngibi bide akşam derken bı kaç bı kaç hissediyorum ama geçen hafta başladı bu 20 de 21 de çok fazla hissediyodum uzan dim an kipirdiyodu neden bu haftalarda yavaşladı başına gelen var mi
Sirkelimon Mucizeannesi28 kuzum ben 27+4 oldum mesela dün tüm gün hissetmeyip sadece akşam bir iki kez hissettim ama salı günü çok hareketliydi. Değişiyor
Ozlm0916 Mucizeannesi28 kuzum normal benimkide öyleydi o haftalarda 30+6 olduk dün gündüz pek hareket etmedi öyle akşam baya hareketlendi benim bebeto 🥰
NurperiDemirci Benimde aynı , normal . Ben bazen karnınmda değilde kasıklarımda hissediyorum tekmeleri, baya aşağıya vurduğu oluyor .sizdede öylemi 😒 Mucizeannesi28
Mucizeannesi28 Erygt123 benim de geçen hafta başladı işte yoksa oğlum erken hissettir di kendini kıpır kıpır di
MirayveAnnesi22 O haftalar öyleydi 1-2 gün hareketsiz bir gün hareketli şuan 25 hafta düzenli oldu gibi
Mucizeannesi28 MirayveAnnesi22 ay inslalah yaa anca bı tarafa yatarsam elimi karnıma koyarsam öyle hisseder oldum
Mucizeannesi28 Ozlm0916 ay inslalah güzelim riskli bı gebelik geçiriyorum iyice panik bı anne oldum galiba hemen geriliyorum
Mucizeannesi28 NurperiDemirci benimde bı tek akşamları gobgimde hissediyorum genelde aşağıda çünkü bn plesanta previa yim
170194dyg Mucizeannesi28 ben doktora sordum cok hareketli normal mi diye 30a kadar normal sonra buyuyup yeri daralacagi icin az hissedilir dedi.
Ozlm0916 Mucizeannesi28 seni en iyi ben anlıyorum gecen haftaya kadar bende riskli gebelik geciriyodum idrar yolu enfeksiyonumdan dolayı erken dogum riskim vardi sukur atlattık geri tahlil verdim sonuclar cikana kadar kalbim pır pır etti ama sukur atlatmisiz kafaya bende cok takiyodum sende stres yapma allahin izniyle bisey olmaz
Twinmommm Mucizeannesi28 Benimde 23+4 bugün bende çok hissetmiyorum kalktığımdan beri yavaş hareket ediyorlar gibi
Ayyccaa Mucizeannesi28 benimki de aynı hafta Ve yemek yendiğinde bişey içtiğimde hareket ediyor Sabah da hissettim şimdi yok bişey uyuyor herhalde :)
Ayyccaa Mucizeannesi28 bir de henüz minikler İleriki haftalarda daha da hissedilecek inşallah ben dışardan hissetme olayını merak ediyorum :)
Twinmommm Mucizeannesi28 Bende kahvaltıdan sonra dinlendim biraz tatlı yedim sonra hareketlendiler. Zaten çoğu zamanlarını uyuyarak geçiyorlar bu kadar az hareket etmeleri normal sanırım ileriki haftalarda daha hareketlenirler belki
Mucizeannesi28 Ayyccaa bnde bı kere oldu video çektim hatta kendi karnıma.ilk defa hayran hayran bakmistim
Twinmommm Ayyccaa Ay bende hani videoda baya baya belli oluyor dalgalanmaları falan ne zaman olur acaba 😌
Moco_44 Mucizeannesi28 Bende 24 haftalık hamileyim onun için doktora gittim bugün korktum. Ama gayet iyi tembel biraz😅 Bana dedigi çikolata ye ve sok tarafına yat bir süre oynuyor denedim oynadı gerçekten
Mucizeannesi28 Moco_44 yaa bnde öyle yapıyorum bazen ona bile oynamıyor aklım almiyo bnde gitmemk için zor tutuyorum bazen kendjmi