ozumunannesi çoook iyi sağolsun 😍
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
- Düzenlendi
Elayfers evet çok memnunum hemsıreler ebeler doktorum 🥰 hepsindende 18 gün oldu doğum yapalı
busekoraltan Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🥰 Normal doğum için bi kursa falan gittiniz mi acaba ben de çok istiyorum ama nefes egzersizleri için kursa gitmeden doğuran çok az var diyorlar bir de ödediğiniz ücret ne kadardı ben 12bin diye duydum ama zam yaptılar mı merak ediyorum 3 ay kaldı doğumuma 🥲
- Düzenlendi
Elayfers öncelikle teşekkür ederim. evet 12 bın TL filan. Yok kursa filan gitmedım ebe zaten o an söylüyor size nasıl nefes alacağınızı. 🌸 hayırlı doğumlar inşallah
busekoraltan çok teşekkürler dönüşünüz için 🌸🤗
busekoraltan dikişlerin agrısı için ne kullandın kaç güne geçti bende 15 gün oldu ama hala ağrısı devam ediyor
Nevruzece aksef diye bir ilaç verdi birde minoset verdi hoca. Birde batikonla yaraları sabah akşam sil dedı. Pansuman yap dedı yanı. Benım ama zaten agrı yoktu o bölgede.
busekoraltan epidural doğumun yan etkisi oldumu.bende hastaneye yattım nasıl olacağıma karar veremedim.Hic sancı yok.Bebek kakasını yapmış olabilir dedi.Sabah doguracagim inşallah.Normal ağrı mi çeksem epidural mi bilmiyorum.Herkes bir şey diyor.kimi memnun kimi memnun degil
IlknurKuru çok memnun kaldım. Hıc yan etkısı olmadı bende
busekoraltan teşekkür ederim
busekoraltan Merhabalar ben de iki dün önce doğum yaptım ve dikislerim acayip rahatsız ediyor sizinki geçti mi nasıl durumlar acaba ?
Theia bende epidural normal doğum yaptım 50 gün önce. Sancı hissetmedim ama o baskı o kemik ağrısı. Totom çıktı sandım 😂
AysuL gectı evet. Zaten ıkı haftaya rahatlıyorsunuz.