Ezgican- Progestan tablet yazılmış fakat doktorum fitil yazıyorum demişti, internette birkaç sayfada hem oral olarak hem de fitil olarak kullanıldığını okudum ama hiç emin olup inanamadım böyle bir şeye. Bilgisi olan var mıdır acaba? 🙂
dugmeannesi Ezgican- selam kuzum ben kullandım hamileyken ve eğin tutunması için veriliyor hem tablet şeklinde ağızdan alınan o var hemde fitil olanı ben ağızdan alinani içmiştim düşük riskim olduğu için iğnesini de vurulmuştum. Kullanmanda bir sakınca olmaz bebeğin tutunması için o . Sagliklica kucağınıza alın inşallah
Denizyildizii Ezgican- evet aynı ilacı hem ağızdan hemde fitil olarak alabiliyorsun. Ama fitil olarak alman daha etkili
Mugeyayla Fitil olarak kullanılması gerekiyor ağızdan alındığında karaciğere ciddi zararları var demişti doktorum
Ezgican- Mugeyayla fakat doktorumun reçete ettiği ilaç progestan yumuşak kapsül, fitil formunu reçete ettirmem gerek öyleyse di mi?
motherofcats evet hem içiliyor hem fitil, hamile kalmadan başladım 21 haftalığım hala kullanıyorum fitil olarak.
Ezgican- motherofcats aa gerçekten çok ilginç 😄 çok teşekkürler bilgi için ben hiç emin olamamıştım öyle olabilceğinden
Mugeyayla Ezgican- gerek yok, yumuşak kapsül de fitil olarak kullanılabiliyor . Doktorum bana yumuşak kapsül vermişti ve fitil olarak kullanmamı istemişti.
Barlasinannesi Ezgican- hem fitil hemde ağızdan alınabiliyor çok geçmiş olsun doktorun giyil olarak kullanmanı istemiş ı şekilde kullan
hulyagks Ezgican- bnde kullandım.o ilaçlar hem fitil hem de ilç olarak kullanılıyor ama doktor fitil olarak kullan dedi. Bn de senin gibi emin olamadım yanlış mı yazıldı diye sordum yok o öyle kulanılıypr dedi