Ben 30.haftamda karnımın sol tarafındaki ağrıyo devlet acile gittim, beni doğumhaneye gönderdiler nstye bağlasınlar diye. Önce kimseyi bulamadım hanımlar yatıyorlardı odalarında beni görünce çok mutsuz oldular zaten.. neyse sonra bi tanesi bana “ niye buraya geldin koridorun başına git, geliyorum” diye komutlar vermeye başladı. Allah bi canım sıkıldı benim noluyoz diye.. sonra ben de buna ters cevap vermeye başladım. Kendini geri çekti hemen yaşı da küçüktü belli. Yanımda 37 haftalık kadın yatıyor sessiz sessiz ağlıyor ona daha yaşlı biri bakıyo suratından şer akıyor kızı resmen dövecek. 2 kendini bilmez hemşirenin yanında odadan çıkarken kıza döndüm sakın bunlara kendini ezdirme o maaşı alıyorlarsa insan gibi davranmayı öğrenecekler dedim. İkisi de kakalak gibi kaldı. Ben de devlette öğretmenim, hem de sorunlu bi lisede öğretmenim. Öğrencilerim bana soru sorduğu zaman onlara insan gibi davranmak zorundayım, ders esnasında onları rencide etmeden cevap vermeye çalışıyorum Allah biliyor. Bazen çok zorluyorlar, yine de karşındakinin en başta insan olduğunu unutmuyorum. Sağlık sektöründekilerin özellikle bu şekilde davranmasını hazmedemiyorum.