DuruLiya1 ağrı kesiciyi doğumdan sonra iki defa vuruldu popodan sonra bidaha yapmadilar antibiyotik falan veriyorlar agrın azaliyor
DuruLiya1 ağrıyı neye benzettiğim sorulmuş kızlar, tarifi pek mümkün değil bence karnınızda bi baskı var gibi bişe oluyor sızlıyor birazda bu kadar
Tmklslh Lokum bu soruyu soranlara acayip uyuz oluyorum kime ne acaba canı nasıl isterse öyle dogurur arkadasım üstünüze vazife olmayan sorular sormayın
Lokum Tmklslh sanırım yanlış anlaşıldım. Yüzyüze bur konuşma olmadığı için. Benim zorunlu sezeryan durumum var. Eğer ki sezeryan sebebimiz aynıysa soru soracaktim doğumla ilgili...
bsracsknn Womane her gece 2 de agrı kesici ve antibiyotık yapılıyor kilosunu bana 3700 diyordu doktorum 3500 doğduk biz . Allah’ıma şükürler olsun hiç bir agrım olmadı ameliyat sonrası size bakan kişi de cok önemli
Tmklslh Lokum peki siz kusura bakmayın yanlıs anladım:( ama sizin niyetinizle soru soran kalmadı gercekten herkes bir ahkam kesme bir ispat çabasında,umarm güzeliikle alırsınız bebeginizi kucagınıza🌸