Rav-Ebu Kızlar bir sorum olacak temmuzda doğan bebekleri nasıl giydirecegiz? Bu arada kaç haftalık oldunuz? Biz 31+2
Pyrz_07 Rav-Ebu 30+6 hastaneden çıkınca klima açmadığım zamanlar kolsuz zıbınlardan giydircem hastane ve klima açtığım zaman ince uzun kollu giydircem
Tugba__- Rav-Ebu 22 temmuzda doğdu bebegim Bi kaç gün hastane cikisiylaydi sonra hep zibinlaydi sadece geceleri ince şeyler giydiriyordum o kadar sıcak oluyor pişik oluyor sonra heryeri bebislerin
Rav-Ebu beyzanuruzumcu8087 Ya bana da öyle geldi aşırı sıcakta çocuk başka ne giysin ama etraf üşür diyor. Aslında tecrübeliyim bu ikinci anneliğin olacak fakat ilk bebegim kışın doğduğu için yazın nasıl giydirilir bilmiyorum
Benjaminannesi Adıyaman sıcağından tirsiyorum valla çocuğu nasıl giydiricem Allah’tan zemin kattayiz ama ben dayanmiyorum sıcağa bebiş nasıl dayansin
RaYaRY Bende bol bol renkli zıbın almayı düşünüyorum giysin evde çünkü hava çok sıcak biz bile duramıyoruz uzun şeyleri 0-3 aldım yenidoğan çok az eşya aldım bilerek