Nsnese teachervera bilemiyorum canım yine de perinatologla devam etmeni öneririm riskim büyükse . Riskin neydi
Melek63 teachervera o zaman kesinlikle Emre Ekmekçiyle devam etmelisiniz. Adam perinatolog uzmanı doçent
Nsnese teachervera ciddi bir problem perinatalog seçmemen şaşırtıcı canım bilmiyor olabilirsin yeni geldiğin için ama ben hem Urfada yaşayan biri olarak hemde bir ebe olarak Bülent bey iyi olabilir ama perinatalog değil. Doçent bir perinatalog ile sıradan bir kadın doğumcu asla aynı kefede olmaz
Aybukemom teachervera kenan bey iyidir ya doğumumu da o yaptırdı çok güler yüzlü pozitif bir adam .bülemt beyi ben pek sevmemiştim
teachervera Nsnese Ben özellikle randevu alırken sordum perinatoloji dendiği için gittim Bülent hocaya. Benim ki riskli gebelik yüksek tansiyon ile başladık zaten
mrs_elisah teachervera lotus hastanesi Ahmet Padak a da gidebilirsiniz muhteşem Bi dr. Hastasını da unutmaz.
Gizyy Görümcem 3 yıl önce gitmişti Bülent Sezgine gebelik şüphesiyle kist var hemen almamız lazım dedi. Kadir yamana gittiler emin olmak için 2 aylık hamileymiş. Bülent hocanın Kist dediği şey şu an 3 yaşında 😄