Zeyzey_12 mhdmraa olmaz canım inşallah kaçıncı haftandasın birde bebişin kilosu kaç benim kilosu 300 gram falan önde gidiyor bende yapılı olucak inşallah diyorum kendime
Zeyzey_12 mhdmraa maşallah topaç gibi seninde kilosu yerine evet insan takıyor kafasında benim beynimin içinde dönüyor ama içimi ferah tutuyorum çoook kişi var kafası önde giden hiç bir sorun teşkil etmiyor Allahın izniyle💝
Busakts mhdmraa e benim de öyle genetik olabilir dedi babasının da kafası büyük :) başka bir sıkıntı olmadıkça altında bir önemi yok
Fnen mhdmraa akışına bırak canım en iyisini doktorun bilir, ama zaten muhtemelen 40tan sonra sezaryena alabilir
EDT mhdmraa Bana da öyle denmişti kızım da 3 hafta önde çok ağlamıştım bir doğdu ki küçücük kafa 34 cm halâ öyle minyon yani bazen gerçekten şaşırtabiliyor ultrason
mhdmraa Busakts doktorum perinatoloji raporum olmadığı için bir sey diyemiyor ayrıntılı ultrason yeterli olmuyormuş
gizemmege Haftadayım benimde başı 3 hafta önde gidiyor vücududa 2 hafta öndeymiş zaten kilosuda biraz fazla çıktı. Doktor genetik dedi gerçekten benim ve eşimin başıda büyükmüş testlerimiz de şükür temiz çıkmıştı. Doktorum Haziran da gelmezse temmuz 2de sezeryanla alırım 40ı beklersek doğuramazsın vajinan çok hasar görür dedi bakalım bekliyoruz içinizi ferah tutun allahın izniyle bir şeycik olmaz
DilaraArslan07 mhdmraa Normal olmaya bilir dedi ben normal istiyorum dedim zorlanirsin dikiş çok olur onun yerine sezeryan ol dedi