Ecetiryaki Bugün doktora gittim 2 hafta önce kilosu 2900 dü bugün 3700 olduğunu öğrendim 🤦🏻♀️ normal yapamıcam heralde bu gidişle 🤦🏻♀️
Merve6334 Ecetiryaki aynı muhabbet ben de de bar 37 de 3600 dedi ben şok nasıl oldu bilmşyırm. 2 hafta önce 2709 dü bende umudumu kestim😂😂
tugbakya Ecetiryaki 38 de benim 3200 ama benim de çatı muayenemde çatımın uygun olmadığı anlaşıldı. Yine sezaryen olcam mecbur 🙂
Semmra Ecetiryaki senin yine 38 haftada o kiloda bn 34. Haftadayım gecen hafta gittiğimde 3000 kiloydu. Sanırım Bnde normal yapamiycam
ayvazece07 Ya ne güzel bizimde 2800 tam sizin haftalarda doğum bekleniyor. Neler yediniz baya hızlı kilo almış 🙈
Ecetiryaki ayvazece07 ben dedim biraz kilo alsın cici bebe süt yedim gerçekten baya yaramış 🤦🏻♀️ allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Ecetiryaki Merve6334 nasıl bir anda aldı anlamadım ya ben cici bebe yedim biraz o aldırmış olamaz heralde 😁
ayvazece07 Ecetiryaki aminnn 🙏🏻 Ay vallahi bilmiyorum ne kilo yapıyor ne yapmıyor değişiyor mu hafta hafta aldıkları gram kafam karışık 😂 bi hafta 250 gr alırken bir hafta 150 alıyor benden mi kaynaklı normal mi onu da bilemiyorum 🙈
Ecetiryaki tugbakya ben geçen hafta 2 gün hastanede yattım acile gittim 3 cm açıklığım var benim ama sancım falan olmadı 2 gün 10 dan fazla nstye girdim ama bilemiyorum şuan tabii 🤷🏻♀️
tugbakya Ecetiryaki Anladım allahm sağlıkla kavuştursun. Benim bebeğimin kafası kanala baskı yapıyor ama hiç açılmam yok. Çatımdan dolayı galiba. Doktorum da kongre izninde 39+1 de dönecek o zaman sezeryan tarihi verecek. Tam bir bilinmezlik içindeyim.
Ecetiryaki ayvazece07 bende hiç bilmiyorum ilk hamileliğim bide ama bu kadarı fazla geldi gözüme benim nerdeyse 1 kilo almış 🤦🏻♀️😁
Ecetiryaki Ecemmsavas özel hiç bir şey yok normalde ne yediysem hamileyken de yedim ama geçen hafta bi cici bebe aldım 4 kez falan yedim onun mu etkisi bilmiyorum hiç anlamadım 😁
Ecetiryaki tugbakya Sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah inşallah 🤲🏼 bana sezeryanla alakalı bir şey diyen olmadı 3 cm açıklığım olduğu için devamı gelir diye yatırdılar ama gelmekten vazgeçti bizimki şimdilik 😁
Kubrakturk Ecetiryaki ne yiyip ne içtiniz kızlar 37 de bebeğim 2400 dahaaaaa beslenmeye çok dikkat ettim böyle oldu yanlış yaptığım birşey var sanırım tavsiyeleri bekliyorum ☺️
Ecetiryaki Kubrakturk valla özel bir şey yok ben dikkatte etmedim kendi aldığım kilo da 7 kilo ama nasıl oldu anlamadım bende 😁