minipanda N_e_s_e haklısıniz ama kaza dedigniz şey insanin belkide mutluluguna mal oldu ,haliyle insan öfkeleniyo ,bu süreçler insani cok yipratiyor gerçekten ,ben bu ay negatifim yine kendimi zor topluyorum her ay sonu aynı şey hüsran ..
Bebegim0101 N_e_s_e evet elbette insanlık hali ama sonucta bu her gun yapılan bi islem degil.Belitli sureleri var ve o surece uygunsan yapılabiliyor.Oyuzden boyle bir islemde tabiki dikkat etmesi gerekiyor.Aşılamayı herkes keyfinden olmuyor degilmi?evet salak diyorumm salagin onde gideniydi hemde dikkat edecekti etmesi gerekiyordu.sperm sayisı zaten dusukty esimin oyuzden asılama yapıldı ve spermi döktü siz bunu yasamadiginiz icin anlamanizi beklemekte zor tabi.umarim yasamazsiniz
N_e_s_e minipanda ama oda bilerek yapmadı sonucta koskoca doktor asistan neyse her şeyde bı hayir vardır rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip eder üzülme
Bebegim0101 N_e_s_e bilerek yaptı demiyorum dikkatli olabilirdi dikkat etmesi gerekiyordu.Ve döktukten sonra diyoeki biz bunun egitimini almistik aslinda siz olsaniz sinirlenmezmisiniz? elindeki madde sonucta onemli birsey onun yuzunden iptal oluyordu asilama ama hoca kiyamadı bukadar emek edilmis dedi bit sansimizi deneyelim dedi.Yani bile bile lades dedik biz.
Bebegim0101 N_e_s_e hı buarada ever koskoca dr asistan dediginiz insanlar bana rahim kanserisin tümör var diyip benim 1 haftamı mahfeden insanlar.oyuzden asistan dr.beceriksiz bilgisiz guvenmiyorm.Ve bugun ozellikle kendi dr.gelmesini istedim islemde.