Miatabby Kızlar , yumurtlama dönemezsin geçti bir 3-4 gün oldu geçeli . Adetime 5 gün var ama 3 gündür ben beyaz akıntı geliyor . İltihap vs yok o tedavimi tamamlamıştım . Bu beyaz akıntı başka ne olabilir bilgi verir misiniz ?
[silindi] Miatabby evet benim de öyle olmuştu çok garip daha önce yaşamadığım bir akıntıydı krem gibi. Göğüsleriniz de normalden fazla acıyabilir bendeki belirtiler bunlardı
Evrim622 Miatabby Bende de aynı durum var akıntı olmuştu ara, ara geliyor öncesinde sağ kaşığım da batma yaşadım.Göğüs ağrım olmuştu sonra geçti şimdi yine başladı anlamadım adet günümü bekliyorum öylece inşallah gebişizdirrrrr 🙏🙏🥺🥺
Miatabby [silindi] Valla göüğüslerim de hiç öyle acı yok hafif bastırınca sızlıyor sadece 🤷🏼♀️ Kremsi beyaz akıntı çok doğru Siz de mi yaşadınız bu belirtiyi daha sonra gebe olduğunuzu mu öğrendiniz ?
Htc3866 Miatabby aynen öyle 7.haftadayim hala beyaz akıntı var bazen adet oldum sanıyorum öyle hissediyorum geldiğini gayet normal bir durum gebelik öncesi
Miatabby Htc3866 Yani hiç bir sonuçta yok öyle bekliyorum ne olacak diye sonuçta yok bekliyorum işte öyle adetimi :(
Emine4 Benimde adetime 4 gün var bu sabah yoğun kremsi akinti gordum korktum ne olqbilir diye ama göğüs agrim sisme damarlasma sag kasigimda batma bicak saplamasi girdikçe fazlalasti günümü bekliyorum surekli bas donmesi gozlerim kararıyor anlamadim
ecem0509 Emine4 benimde 4 günüm var reglime aşırı akıntı var kremsi. Ama ben de ara sıra genital bölge yanmaları hissediyorum sizde öyle oluyor mu hafif sızlıyor gibi ara sıra
Miatabby Evrim622 Canım akşam test yaptım da baktım çıkmadı çizgi kaldırdım rafa , yatacağım sıra baktım 3 saat geçmişti böyle olmuş . Profil resmime bakar mısın ?
Miatabby ecem0509 yok yanma sızlama olmuyor şöyle olmuştu ama Yumurtlama dönemim de sağ kasığımda 3 gün boyunca batma Daha sonra geçti şimdi ay sonu geldi akıntının 4. Günü kaşıntı vs yok ama sadece akıntı kremsi Test yaptım dün negatif hayalet çizgi bile çıkmadı erken gebelik testinde bilmiyorum bekliyorum valla
Miatabby ecem0509 Ya test yaptım da ben akşam 2-3 saat sonra baktım profilde ki gibi olmuş bir bakar mısın sende canım bu durum nedir yükleyemedim resim bilmediğim için
ecem0509 Miatabby yumurtlama döneminde batma olması normal çünkü o zaman en büyük belirtisi o yüzden o konuda şüpheniz olmasın😌 ben de bu ay biraz ümitliyim internetten erken gebelik siparişi vermiştim ama 3 gün oldu hala gelmedi bu sayede de ben biraz oyalanmış oldum. Evde bir kaset test vardı onu yaptım ama negatif zaten o testler çok erken sonuç vermiyor. Ben de akıntı çok oluyor acaba enjeksiyon mu falan diye korkmuştum umarım bir belirtidir
Miatabby ecem0509 Ben bu akşam bir test yaptım canım baktım birşey yok kaldırdım rafa 3 saat sonra yatmadan bakıyım dedim kuruma olmuş bir de çizgi olmuş hatta az önce soru sordum yeni başlık açıp profil resmî de yaptım nasıl yüklendiğini bilmediğim için resmin . Sende bir bakar mısın anlıyor musun bu durumlardan