Sibelselim Merhaba bursa nilufer balat da yaşıyorum. 8+3haftalık hamileyim. Evime yakin olduğu icin ceylan hastanesine gitmeyi düşünüyorum orda dr.sibel akesen iyi diyolar siz daha önce gittiniz mi yada bu hastane ile ilgili ne düşünüyorsunuz?. Birde bebek yogun bakim ünitesi var mi ?
SevcanY Sibelselim Bebek ünitesi var diye biliyorum. Çok yeni bir hastane benim evime de çok yakin ama ben farkli yere gidiyorum..
Asellim Sibelselim canım sakın sibele gitme berbat ilgiisiz doktor esentepeden oraya geldi maaşını alamayınca ama kimse memnun değil eltimde ona gitmişti hiç memnun kalmadı
Cansusamasti Sibelselim bende ceylan hospital a gidiyorum daha doğrusu geçen hafta gittim seda hanima randevu almıştım ilk gitmeme rağmen çok ilgili guler yuzlu çok tatlı bi bayandi bebegimizin cinseyitini öğrenmek istiyorduk gostermedi çok uğraştı sağolsun yarim saat baktı son anda erkek dedi yani bundan sonra da ona gitmeyi dusunuyorum muayne ucreti de 80 tl gayet uygun ayda 1 kere gidiyorum zaten ben memnun kaldım tavsiye ederim 👍
Sibelselim Cansusamasti Evet bende 5 ve 6 haftalikken gittim ama bana da guler yuzluydu ama pek bilgi vermiyo ben sorarsam cevapliyo o yuzden sevemedim ben seda hanimi. Bende sibel hanim iyi demislerdi onu merak etmiştim. Birde doruk hastanesinde fatma hanim varmis ona gidiyim o zaman orasi nasil bilmiyorum ama yine de bir gitmek lazim
Cansusamasti Sibelselim vallahi bu doktor seçimi o kadar zor ki devlete de gittim Ozel e de doğum evine de devlet hastaneleri berbat zaten ilgi alaka yok bilgi vermiyorlar bebegin boyu kilosu hakkinda iyi diyor gönderiyorlar artık sabit sürekli gittiğim bir doktor olsun istiyorum ceylan hastanesinde doğum fiyatları da bana pahalı geldi sezaryen de normal de 2bin tlymis ama yılbaşından sonra zam gelicekmis Allah nasip ederse ozelde doğu yapmak istiyorum ama hangi hastane olur hic bir fikrim yok bütün hastaneleri aradim telefondan doğum ile ilgili bilgi vermiyorlar tek tek gidip görüşmek lazim
Kahramangiller Sibelselim Hangi Doruk hastenesi ve Fatma hanımı soy ismi nedir? Gittiniz mi? Memnun oldunuz mu?
Sibelselim Hm anladim doruk hast. Cekirge subesi iyi yazmislar burda dr.fatma adi. Ben devlet hastanesinde dr. pınar turk e gidiyorum normalde ama cok cok iyi doktor eğer devlet düşünüyorsan ona gidebilirsin cok ilgili bilgi falan cok veriyo. Ben devlette doğum yapmak istemiyorum nedense o yuzden özel doktor ariyorum.
Cansusamasti Sibelselim ben mudanya da oturuyorum ceylan hastanesi bana yakın o yuzden oraya gittim bana uzak olan yerlere pek fazla gidemiyorum mudanya devlet hastanesine gitmiştim ilk 3 ay ama sonra gitmemeye karar verdim özel hastaneler dogum icin pahalı ama yapicak bisey yok Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏
Kmelikem Sibelselim fatma hanım çekirgeden Yıldırım doruğa gelmiş. Ben kendisine gidiyorum çok pozitif,gayet güleç, konuşkan, sıcak samimi, ilgili bir doktor. İmkanınız varsa tavsiye ederim
RabiaKtkc Cansusamasti Meraba bende mudanyada oturuyorum mete beye gidiyodum çokta memnundum fakat ayrılmış yeni bi dr gelmiş sezeryan olmayı düşünüyorum ama devlette rica üzerine sezeryan yapmıyorlar buyuzdende ceylan hastanesini aradım ama pek bi bilgi vermediler muayene fiyatı nedir yazarmisiniz
Cansusamasti Sibelselim maşallah daha yeni sayılırsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Sibelselim Masallah allah kucağına almayi naaip etsin insallah. Ya bende ne igrenme ne mide bulantisi var . Normal mi acaba. Arada hamilemiyim diye düşünüyorum 😛
Cansusamasti Sibelselim amin insallah canım 🙏 ayyy ne kadar güzel bisey migde bulantinin olmaması kişiden kişiye değişiyor canım normal yani korkmana gerek yok 😊ben 3 ay boyunca migde bulantisi yasadim her gun gece gunduz kustum tuvaletten çıkamadım çok zor geçti ama Allaha şükür suan sadece sabahları bulantim oluyor oda az eskiye göre daha iyiyim o yüzden senin böyle geçmesi çok güzel INSALLAH bundan sonra yasamazsin bulantı
Sibelselim Kmelikem Teşekkür ederim. Ama bana uzak yıldırım malesef ben balatda oturuyorum. Ceylan hastanesinde dr.sibel varmis ona gitmeyi düşünüyorum.