Askiletotomsu Ozcnozge ben yıllardır öyle baş ederim teknik budur kuzum Eşimde annemde herkese böyle yaparım Eşimde bu gebelik döneminde bana
Ozcnozge hukukcuanne_06 ahhh sizede çok geçmiş olsun🙏🏻 Bende uzun süre sabit kalınca aynı pozisyonda uyuşukluk hissediyorum bu bendede var yani
Sevgilibocuk Umutunannesi92 bende aynıyım ya magnezyum kullanmama rağmen oluyor nasil geçecek acaba 🥺 29 .haftamdayim hep böyle devam mı edecek 😔
Umutunannesi92 Sevgilibocuk bende 29. Haftaya girdim ve sabah sağ bacağımda çok şiddetli olmasa da acı verici kramp yine oldu 🤷🏼♀️
hukukcuanne_06 Askiletotomsu bilmiyorum ki bugün ben de durmadım hiç sürekli bişiler yaptım, tuzu baya azalttım ama yine de hemen uyuşuyorum🥺 normalde magnezyum bi tane içiyordum günlük ama çok uyuşukluk hissettim diye ikinciyi aldım şimdi ya
Serap-Yigit İlk hamileliğimde bende de çok oldu. Aşırı ağrılı bir şey. Magnezyum ilacı kullandım. Maden suyu öneriyorlar ama ben içemiyorum midemi bulandırıyor. Siz içebiliyorsanız için. Magnezyumlu yazıyor bazı maden sularında. Şifa olsun inşallah
Serap-Yigit Askiletotomsu bende de var. Geçer diye umuyordum. İlk hamileliğimde annemle sürekli kemoterapilerde hastanelerde olduğum için sadece gece olan hastalıklalarımı farketmiştim. Şimdi hepsi bir bir açığa çıktı. Doğumdan sonra tamamen geçer inşallah hepimize
Serap-Yigit Askiletotomsu Allah razı olsun annemi kaybettik 2017 ekimde. Allah kalan annelere sağlık versin
ceren52 Ozcnozge magnezyum kullanımı önemli .. kramp anındada bacak düz şekilde ayak baş parmagınızı kendinize dogru çekerseniz geçiyor ben eşimi uyandırıyorum genelde o olmadıgında diğer ayagımla kramp giren ayagımı baş parmagımın arkasından iterek destekliyorum geçiyor
ztrkk Herkesin ilerleyen aylarda başlıyor benim daha ilk günden başladı bacak kramplarım. Hamilelikten önce de oluyordu bende. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Çok zor bir şey.
3oglanannesi Ozcnozge süt içermiyor san yoğurt 2 kase en az Yemen gerek bende öyle yapıyorum süt içmezsem
Mrv135 Ozcnozge Sadece bir gün cektim o ağrıyı ama o bile çok zordu. Düzenli magnezyum kullanılsa da hamilelikte kesin çözümü yok bel bacak ağrılarının, krampların.