Ozcnozge 23+6 haftalığız bu ara sık sık bacağıma kramp girer oldu özellikle uykuda gözlerimden yaş getirticek derecede yaşayan var mı neler yapıyorsunuz ?
Ceydaa61 Ozcnozge doktorunuzdan magnezyum takviyesi isteyin. 2 gebeliğimde de çok yoğun yaşadım o krampları. İlacı düzenli kullanınca azalıyor baya
Duygumiran Ozcnozge valla kivraniyorum ovaliyorum geciyor ama agrisini 1 hafta cekiyorum neyseki son 5 kaldı şükür
NiilaYYy Ozcnozge benimle aynı hafta aynı gündesiniz benimde öyle oluyor mangonez diye ilaç var suda çözülen ondan içiyorum birde girdiği zaman ayağımı yukarı kaldırıyorum geçiyor
Buveyda Her gün soda içiyorum, genellikle sabahları oluyor, kımıldamadan derin derin nefes aşmaya çalışıyorum ,panikleyince canım daha çok yanıyo, öyle geçinip gidiyoruz
mommyandbabyy Ben de günde iki bardak maden suyu içiyorum biraz azaldı, olduğu zaman da bacağımı ileri doğru germeye çalışıyorum iyi geliyor kramp çabuk geçiyor, ama ertesi gün komple ağrısı sürüyor arka bacakta 😓
Ozcnozge mommyandbabyy ayy o nasıl ağrı bi ben bilirim bir Allah bilir benim hemen geçmiyor bide gözlerimden yaşlar geliyor🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun🙏🏻
Ozcnozge Delimavi aslında muz ve soda çok tüketiyorum ama ilacı bilmiyordum doktor bana ferrosanol verdi onda magnezyum var baktım bide decavit kullanıyorum şuanda
Umutunannesi92 Ozcnozge dün gece yaşadım krize girdim ağlamaktan gerçekten çok canım acıdı 28 haftalık hamileyim günlük soda içiyorum magnezyum da alıyorum ona rağmen 🥺
Ozcnozge Umutunannesi92 ahh yaa çok kötü bişey gerçekten hele uykuda yakalayınca sonradan bide ağrısını çekmek var oda beter Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🌸
Sevgilibocuk Umutunannesi92 bende aynıyım ya magnezyum kullanmama rağmen oluyor nasil geçecek acaba 🥺 29 .haftamdayim hep böyle devam mı edecek 😔
Umutunannesi92 Ozcnozge şu an çekiyorum canım ne yazikki nereye kadar böyle devam etcek onuda bilmiyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Hulus Ozcnozge valla eşim bir hareket ogrenmis direk onu yapıyor sagolsun sesimi duyar duymaz direk kalkıp ayak bileğimi sabitleyip parmaklarıma ileri geri bir hareket yapıyor o rahatlatıyor beni. Benim genelde sabahları uyanma saatime yakın oluyor .