Muzlupuding Kbr ayy canım teşekkür ederim benim ilk hamileliğim şuan arabadayız havalar çok sıcak elbise tarzı giymeni öneririm denizi de gidince söyleyeceğim 😁🥰
Elaeyl Bende 2 aylik hamileyim, Antalya dayım, henüz su sıcacık değil ama yinede giriliyor. Ara sıra yüzüp hemen duş alıyorum, havuzu doktorlar önermiyor. Hiçbir şey olmaz yüzmekten yolculuk sırasında da 2 saatte mola vererek 10-15 dk yürüyün
Muzlupuding Kbr bana su sıcak geldi girdiğiniz saate göre değişir bence bu sıcak soğuk olayı öğlen iki üç gibi felan sıcak oluyo özellikle 5 iyice böyle ısınıyo sanki sıcacık oluyo ama plaj esiyo tabi :) iyi tatiller ben çok eğlendimmm
Kbr Muzlupuding tamamdır gidilebilir o zaman ay cok mutlu oldum sızın adınıza bol dinlenmeli keyifli güzel bir tatıl olsun paylastıgınız bu güzel bilgiler içinde coook tesekkür ederim🥰🫶🫶🫶
Deletedmom727272 Kbr o zaman size merkezi bir yerde kalmanızı önerirm bilhassa hastane allah korusun sancınız bile olsa kafanızda soru işareti oluşmasın, ya da havuz deniz sonrası bir kaşıntı yanma vs. Yoksa tatil inanılmaz güzel gelir insana🥰🥰
Kbr Deletedmom727272 dümi dimi tatil tatil😍cok tesekkur ederim dikkat edeceğim bu gelmemıstı aklıma yakınlarda var mı dıye bakcagım
Sevilayozdemir Kbr aslında hamilelere yüzme önerilir çok abartmadan gidebilirsin tabii sadece dikkatli ol ☺️ bende 3. Ayın sonunda gidicem şuana kadar bir sorun yok gibi duruyor daha başındayım ☺️
Sdervisoglu Kbr merhaba bu kişiden kişiye değişmekte olduğu için doktoruna danışarak gitmende fayda var. Ben mesela gitmeme izin verdi ama progestan ilacını kullanmamı istedi. 🙂
Kbr Sdervisoglu doktoruma sordum ne git sorun olöaz dedi ne de gitme sakın dedi o yızden muallakta kaldım biraz sadece arabayla gitme dedi
mirage333 Kbr gidilir tabiki ama havuza girmeyin cok idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaliniz yüksek olur.