Muzlupuding Kbr ben şuan hala tatildeyim 2 buçuk aylık hamileyim doktorum aşırı deniz havuz yapmadıgın sürece gir dedi daha denize girmedim ama havuza yarım saat süreli falan girdim çıktım enfeksiyon kapmamak için dikkat etmem gerekiyor sadece onun dışında bir sorun yok kendi özel aracımızla yata yata geldim 🤩🥰
Fatmaztrk Kbr canım havuza dikkat et idrar yolu enfeksiyonu mantar falan riski olabiliyor içinin rahat ettiği temiz bir yer tercih et. Tatil işini de doktoruna danış bence
Kbr Muzlupuding oh mis tatlı tatiller😍 olsun bana uçakla gidiceksen git dedi doktor ne kesin git dedi ne de gitme siz nerde tatil yapıyorsunuz ben bodruma gideceğim ama ısındı mı diye merak ediyorum 4 yasında da bir oğlum var
Kbr Fatmaztrk canım teşekkür ederim danıstım aslında ne kesin git dedi ne gitme gidersen çok yorulma ucakla git dedi bodrum bizim burdan sadece aktarmalı ucus oluyor 2 kez peş peşe ucaga binmek tedirgin ediyor biraz benı
Muzlupuding Kbr canım ben yalova , ankara , burdur , ısparta , antalya diye dolaşıyorum yarın antalyaya gidicem günü birlik sana deniz sıcaklıgından falan bilgi verebilirim ama istersen 🤣😁
[silindi] Kbr bir şey olmaz arada yürümüş olursunuz. Havuza girip de risk almayın hiç. Denizi her dönemde öneriyor doktorlar zaten. İyi tatiller 😍
Hoppala Arkadaşlar bu kadar zorlamayın hamileyken kendinizi bunu yapayım mı şunu yapayım mı diye.eğer iyi hissediyorsan yürüyebilmekte sorun yoksa kanama yoksa, doktor da okey verdiyse git tabiki. Ben iki kere yurt dışına çıktım uçakla. Uçuş yasağı gelmişti şehir dışına uçtum doktordan onay alıp. Doğuma çok az kaldı araba kullanıyorum. Kendinize hasta muamelesi yapmayın
Kbr Hoppala tabiki haklısınız ama doktor cok gönüllü git demedi gitmede demedi ilk hamileliğimde düşük riskim olmustu o yuzden sorular tabiki kafamda dolanıyor sizlerden fikir almak istedim her hamılelık tabiki baska ama yasayan tecrubeleride önemli
Hoppala Kbr heee eğer ilk hamileliğiniz riskli geçtiyse o zaman çok uzaklaşmamakta fayda var. Ya da hastanesi iyi olan bölgelerde bulunun
Deletedmom727272 Kbr o zaman size merkezi bir yerde kalmanızı önerirm bilhassa hastane allah korusun sancınız bile olsa kafanızda soru işareti oluşmasın, ya da havuz deniz sonrası bir kaşıntı yanma vs. Yoksa tatil inanılmaz güzel gelir insana🥰🥰
_fatima_1234 Benjaminannesi merhaba ben burda okumiwtum qaliba bu haftalarda boyle oluyomuw kizlar yazmiwti Kbr bence ilk 3 ayi dikkat etmelisiniz tatil her zaman var bebek onemli yuruw falan yapa bilirsiniz yada piknike filan gidebilirsiniz
Kbr Emossk birazcık var ama sonrasında gidersem 4bucuk aylık gitmiş olucam o zaman daha mı zorlar sizce ya aslında tatile gitcez diyede bir sart yokda 4 yasında oğlum cok istiyor ve biz kıs memleketinde yasıyorum cocuk bir yazın kısa süreli deniz havuz görüyor
Muzlupuding Kbr ayy canım teşekkür ederim benim ilk hamileliğim şuan arabadayız havalar çok sıcak elbise tarzı giymeni öneririm denizi de gidince söyleyeceğim 😁🥰