Kızlar bol bol dua gönderin uyku bile tutmuyor inanın çoo heyecanlıyım pskolojikmen acayip kötüyüm destekkk
Son 2 saat sezeryan için
@“12356799” Allah yardımcınız olsun. Ne güzel bi duygu bebişinize kavuşuyosunuz bugün, dua edin herşey çok güzel olcak, inşallah kolay geçer sizde yavrunuz da sağsalim evinize dönersiniz.. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.🥰❤️😍🌹💜
Düşünün iki saat sonra bebeğinizle koyun koyuna olacaksınız ☺️ Gözünüz aydın olsun şimdiden sağlıkla gelsin miniğiniz ❤️
12356799 bence çok güzel bir duygu kac haftadır kac aydır bekliyorsun ınsallah sağlıkla guzel bir şekilde kucağına alirsin hersey geçecek bebeğini görünce güçlü olmalısın bende 32.haftamdayim acaba ne zaman doğum olur diye düşünmekten uyuyamadım burda okuyorum 35 te doğum yapanlar falan var sağlıklı şekilde özeniyorum sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah yeni hayatın Allah yardımcın olsun güzel bir şekilde atlatırsın ınsallah sende bol bol dua et yarin mis kokulun kollarında olucak 💗💗💗
12356799 Allah’ım darısı başıma sağlıkla hayırla 🥰 çok heyecanlı rabbim kazasiz kurtarsın hayırlı haberinizi bekliyoruzz
Benimde bugün🥰
Bende şimdi sıra bana gelmesini bekliyorum aslında çok tuhaf duygular icindeyimm korkuda başladı hepimizin hakkında hayırlısı Sağ salim çocuklarımızı elimize alalım