Mitra Sabah 08.00 de doğuma gireceğim heyecandan uyuyamıyorum. Benim gibi sabah doğuracak olan var mı???
nazliozgur Mitra Benim icin bi dua edermisin 💕hamilelerin duasi kabul olur🙏🏻 Hayirlisiyla dunyaya gelsin bebis simdiden gecmis olsun☺️
Ftstss Mitra bende sabah 9 da gireceğim Allah’ın izniyle Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼
Ayysse Mitra Stres yapmayın 😊uyuyun diyemiyorum bende uyuyamamıştım sadece gözlerinizi kapatıp dinlenin yarın ihtiyacınız olacak
353877 Mitra rabbim öyle kolaylık ulık versinki hemen dünyaya gelsin bebeşiniz❤️🌺🙏bizde 6 aylıl olduk. Bizede dua eder misiniz kolay olsun doğumum. İlk hamileligim korkuyorum. Kimsem yok yanımda
Mitra nazliozgur tabi ederim umarım kalbinden ne geçiyorsa en hayırlı şekilde bir an önce nasip olur🙏🏻🙏🏻
Anne28 Bende sabah ALLAH nasip ederse 7 de hastanede olacağım size de ALLAH sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin kolay doğum olur inşallah
Ftstss Mitra bende öyleyim kendimi ne kadar sakinleştirsemde ansızın heyecan korku stres yaşayabiliyorum öyle de böyle de çıkacak bu çocuk deyip kendimi durduruyorum sonra😂
Mitra Ftstss başka bir zaman olsa onuncu uykumda olurdum😀 sabah olsun da kalkıp hazırlanayım saç makyaj 😀😀😀
GAMSSE Anne28 kacinci haftada gun veriyorlar bnde 2. Sezeryan olacam bebis kilosunu onemsiyorlarmi dahada kilo alsin die
Ftstss Mitra ayy sen resmen ben 😂 başka zaman olsa 3. Rüyamı görüyor olurdum şuan 😂😂 şurda ne kaldı sabaha 🙏🏼