Gul_ozkan ada1010 silik bir çizgi var gibi hemen bi belirti yoksa sonradan mı hayalet çizgi de olabilir
Eldgrn ada1010 canım ben göremedim test sarı rengi almış varsa bile görmeyi zorlaştırır birde adetine var mı daha varsa bekle 2 3 gün daha testte çıkar
Birminik56 ada1010 negatif gibi canım ama istersen kan ver daha iyi olur hayırlı haberi alırsın inşaallah
ada1010 Gul_ozkan yaptıktan bi 10 dakika sonra bu şekilde oldu. 1 yıldır bebek düşünüyoruz birkaç aydır adetim sürekli gecikiyor bu ay da 7 gün gecikmem var
hifasmother ada1010 idrarı çok mu damlattınız acaba çabuk sararmış alt taraf bence testi yenileyin bir iki gün sonra ya da kan verin. Ben çok silik bir çizgi görüyorum
Eldgrn ada1010 en neti kan ver normal şartlarda 1 haftaya çıkardı olsaydı. Mevsim geçidinden belki gecikmistir ama yine doktora görün benim hep düzensiz ortlama 3 ay 32 35 arası yada daha az mevsim geçişlerinde 50 peri geçiyor sen düşün
Busranasss Hanife47 benimde boyleydi 6 haftalik gebeymisim testim negatif cikiodu hep kan verdim oyle anladim
Hanife47 ada1010 canım ben 3uncu hamilegim adetimden 3 geçti yaptım çıkmadı 6 gün geçti yaptım çıktı bide benim biraz geç döllenme olmustu şuan 13 haftaligim rabbim sanada nasip etsin kucağını boş birakmasin
ada1010 Hanife47 amin canım teşekkür ederim sanada sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
ada1010 hifasmother testin üstünde 3 tam damla yazıyor 3 tam damla damlattım idrarı bilmiyorum var mı yok mu ama defalarca baktım çok çok silik bir çizgi var gibi 7 gün gecikmem var