Esma55 Bugün dr randevum vardı 2 cm açılmam varmiş ve oğlum kafasıyla baya derindeymiş doktor bu hafta en geç hafta sonu doğurursun dedi sizin tecrübeleriniz ne ???
Ysgl26 Esma55 henüz doğum yapmadım bişey diyemem. inşallah sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk. Her muayenede alttan mı bakıyor açıklık için ?
Esma55 Ysgl26 canım ben doğum için Almanya ya geldim buradaki dr ultrason la Altan bakıyor Cumartesi hastaneye gitmiştim sancım vardı 1 satım di buhün de kendi doktorum baktı 2 cm olmuş
Gulsum-crk26 Htcerdogn biz doguramicaz herhalde bacım 37 giricem nerdeyse 😁 35 de hastanede yattım doğum olcakken durdurular 😁
Esma55 Ben açılma olduğunu duyduğumdan beri merdiven inip çıkmıyorum squat yapmıyorum çünkü eşim bu gece uçuyor bu kadar beklemişken onsuz doğum olmasını istiyorum ama eminim bunları yapsam doğum daha önce olurdu
HeyecanliYolculugumuz Esma55 kızlar açılmaya neye göre bakıyorlar ? Sancı çıkınca mı alttan muayene ediliyor
Serapmehmet_19 HeyecanliYolculugumuz önce açılmaya bakıyorlar daha sonra nst de sancı var mı yok mu diye nst de bağlıyorlar eğer sancı yoksa sıkıntı yok
Serapmehmet_19 Esma55 sabah 8 de 2 cm di açılmam akşam 6 da suyum geldi 10 cm oldu ve doğurdum, kolay doğumların olsun canım benim inşallah bi avazda kurtul❤️🤲🏻
Esma55 Serapmehmet_19 Ay çok teşekkür ederim canım Rabbim herkesi bir avazda kurtarsın inşallah bir güncük daha durur paşam babasını bekler