Fatma0715 Hanımlar size bir sorum olacak izninizle 6+2 günlüğüm Kızılay maden suyunun bebeğe herhangi bir zararı olur mu olmazsa günlük ne kadar yükleyebilirim? 😊 cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ☺️
Srdm Fatma0715 maden suyu en iyi beypazarı diyorlar sodyum oranı en düşük olan oymus sanırım bilginiz olsun, günde bir tane içebilirsiniz sade olarak
Ruveyda_baskapan Suyuma meyve atıyorum erik şeftali kiraz ne varsa güzel aromatik oluyor buz gibi missss, sade soda mutlaka içiyorum
tarcinnnn Ebruerdi59 bunlara ek olarak soda içiyorum en çok. Dışarıda da limonata, kafeinsiz latte, machiato tarzı kahveler. Kahvaltıda da 1-2 bardak çay
gorky minigimherseyim Bazı bitki çayları yasak değil mesela Melisa çayı da uyku getirsin diye kullanıyorum 🙂sade soda içine limonda atabilirsiniz
ikramomm Ebruerdi59 valla ilk 5 ay ağzıma hiç kola sürmedim sonradan 1 bardak içmeye başladım canım çektikçe şuan gene bırakıp tekrar başladığım dönemdeyim ve her içtiğimde midem yanıyor vazgeçmeyip tekrar içiyorum ondan önce düzenli süt içiyordum bıkkınlık geldi bi noktada 😅😅
Merve2111 Ebruerdi59 benim bulantılarım ara ara oluyor iştahım hala gelmedi az yiyorum ☺️ Burun tıkanıklığı için vicks kullan ara ara düzeltir seni
Ebruerdi59 Merve2111 Bu burun tıkanıklığı beni mahvediyor 🥲 Bir de doktoruma danışırım. Aslında en iyi ilaç denize girmek bütün genizlerimiz boşalır🤣
Mrv135 Ebruerdi59 Şekersiz karadut özünü suyla seyreltiyorum, ya da soda limon tuz karışımı çok iyi oluyor. Bir de buzluğa koyduğum portakal ve limonlarla limonata yapıyorum ama o çok şekerli oluyor o yüzden pek yapmıyorum.
Ebruerdi59 Merve2111 deniz kendi kendini yenilediği için sıkıntı olmuyor. Denize girmeyide öneriyorlar 😄
Zeyzey_12 Ebruerdi59 Smoothie içiyorum yapıp instagrama da atıyorum kakaolu meyveli çilekli ıspanaklı bir sürü yapıp çektim hem vitamin hemde farklı içecek oldu bana da😍