Nurhayatkuzey Tuba11 28 haftalik hamileyim canım kasımda dogumum olacak inşallah. Yani ben meral hanımdan önce 2 doktorla görüştüm ama meral hanım bir başka çünkü doğumda o pozitiflik insanı çok rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim
hemsireacemianne Dilarey hangi doktora gidiyorsunuz acaba mrmnunmusunuz bende gitmek istiyorum da oraya
Yyeliz Merhaba arkadaşlar, biruni hastanesinde takipte olan var mı içimizde. Doğum ücreti konusunda bilginiz var mı ?
Elfergvn Yyeliz merhaba ben Seyfettin beye gidiyorum muayene ücreti 320 TL normal doğum 12 sezeryan 14 bin
AslanBebeginAnnesi _Sahra muayene ücreti ne canım? bir de doktorundan randevu almak kolay mı zor mu yani hastaneyi aradığında kaç gün içinde randevu veriyorlar
_Sahra AslanBebeginAnnesi muayene ücreti 250 ₺ canım randevu almana gerek yok ama çok hastası var sabah erkenden gitmek gerekiyor
Elizsmom rabialtunkaya 500 tl canım ama sıra bekleme yok randevular sana göre ayaklanıyor ve öyle 5 dkda baktım bitti de değil doktorum yarım saat ayırıyor neredeyse her hastasına
rabialtunkaya Xxxbetuss Florya hastanesi Dr.Seçil Öztürk ,randevu bulmak kolay doktorum da çok ilgili telefonlarınıza cevap veriyor
Elizsmom rabialtunkaya bi arkadaşım kendisiyle çalışmıştı medicana da ebe olarak. Sonra oraya geçmiş. Ve asla ilgisine aldanılmaması gereken bir doktor olduğunu söyler hep. Birsürü kötü şey yaşadığı hasta olmuş. Korkutmak da istemem ama sonucta biz ne görüyoruz ki herşeyi beraber çalışanlar arka planda görüyo
Benimennembirmelek Xxxbetuss gebeliğimi öğrendigimden beri hep kartal Lütfi Kırdar şehir hastanesine gidiyorum ama 28 haftalık oldum cinsiyeti öğrenemedim tahmin bile yurutmediler bu sefer Pendik eğitim araştırma hastanesine gidicem inşallah
ttubaa Elizsmom Ben ilk doğumumu diler hanımda yaptım o zamanlar reyaptaydı tabi şimdi de ona gitmek istiyorum ama daha tam oturtamadım
rabialtunkaya Elizsmom hadi yaa ne gibi sorunlar olmuş acaba çok merak ettim,ben daha iki sefer gittim geç olmadan değişebilirim 😅
ttubaa Greenlily Telefonda anlaşmalı hastaneye göre değişiyor dedi medicana var birinci var siz nerde isterseniz o hastane ile de görüşebiliriz demişti
Elizsmom Greenlily hastaneye göre değişiyor canım son zamlardan sonra bazı hastaneler fiyat yükseltti sen aratıp yada gidip bilgi alsan daha iyi