Elizsmom Xxxbetuss özel muayenehane beylikdüzünde Dr. DİLER KOYUNCU evim de Bağcılar Mahmutbey de ama ona değer Pendik de olsa giderdim. Aşırı memnunum aşırı iyi kalpli merhametli ilgili güler yüzlü Bilgili ve işinin ehli bir doktor. Herkese tavsiye ederim
rabialtunkaya Xxxbetuss Florya hastanesi Dr.Seçil Öztürk ,randevu bulmak kolay doktorum da çok ilgili telefonlarınıza cevap veriyor
Xxxbetuss Nurhayatkuzey bende hastane ve doktor araştırmasındayım da canım bende Başakşehir Başak tıp gidiyorum muayene ücreti nasıl
Tuba11 Nurhayatkuzey Merhaba bende şuan Meral arisal doktoruma gitmeye başladım çok iyi bir doktor takibini ve doğumumu da orda yapmak istiyorum. Siz doğum yaptınız mı acaba?
Nurhayatkuzey Xxxbetuss biz sağlık sigortasından yaralandığını için ücret ölemiyorum canım o yuzden bilmiyorum ama müşteri hizmetleriyle gorusursen bilgi verirler. Doktorundan gayet memnunum cok sakın sevecen bir kadın zaten ikinci dogumum olacak ilkide meral hanimdaydi nasil dogum yaptim anlamadım diyebilirim. Dogumda sakinlik ve rahatlık cok önemli ben bu yüzden çok şanslıyım
Jatice Atışalanı Avicenna hastanesi, Dr. Belgin Esen, cok cok memnunum doktorumdan. Bu bölgenin en iyi doktoru diyebilirim.
Nurhayatkuzey Tuba11 merhabalar ilk dogumum meral hanımla oldu abartmak istemem ama cok cok guzel geçti hersey. Hem doktorum hem ebeler cok poziftiler her konuda bu sebepten normal dogumum olabilecek en kolay dogumlardan birisi oldu benim açımdan. Insallah bu dogumum da meral hanımla birlikte olacak. Aynı tecrübeyi yaşamak isterim ters bir durum olmazsa
Tuba11 Nurhayatkuzey Maşallah ne güzel inşallah dilediğiniz gibi olur 🙏 bende başladım ilk defa gittim geçenlerde çok güzel pozitif bir enerji aldım kendisinden güzel ilgilendi. Bakalım inşallah güzel bir şekilde tamamlarız hamileliği de doğumu da 🙏😘 bu arada kaç haftalık hamilesin canım
Nurhayatkuzey Tuba11 28 haftalik hamileyim canım kasımda dogumum olacak inşallah. Yani ben meral hanımdan önce 2 doktorla görüştüm ama meral hanım bir başka çünkü doğumda o pozitiflik insanı çok rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim
AslanBebeginAnnesi _Sahra muayene ücreti ne canım? bir de doktorundan randevu almak kolay mı zor mu yani hastaneyi aradığında kaç gün içinde randevu veriyorlar
newbar _Sahra baharla ilgili çok kötü yorumlar okudum ben de orayı düşünüyorum da kararsızım doğum ücreti ne kadar bilginiz varmı
minikturtam1 Yesim_H merhaba bende reyapa nereida hanıma gidiyorum. Ama cihazı çok kötü.renkli ultrason vermiyor. Acaba sadece nereida hanımın cihazımi böyle cikartiyor ultrason kağıdını ? Sırf bu yuzden hastaneyi değistirmeyi düsünüyorum ama 28.haftalik olduk gecmi kaldim diye dusunuyorum.