Twinmommm normal doktorumuz genişlemeyi görünce detaylıya gittik orada parlaklığı da öğrendik detaylı ultrason bakan doktorumuz geçer bi ay sonra küçülmüş olur tekrar bakalım dedi kendi doktorumuza da iletmiş bu gidişimizde yine down dedi kendi doktorumuz hepsi farklı bişi diyince cidden insan geriliyor umarım sağlıkla kucağımıza alırız zor bir süreç ya
Down sendromu
zoomm benimde risk oranım yüksek sizinle aynı çıkmıştı.perinotoloji doktoru 99 oranla sağlıklı bir sorun görmedi.Tarama testleri gerçekten kafa bulandırıcı hamileliği zehir eden bir test.Zamani geriye alsam yapmazdım hiç birşeyi.
Aydanshn düşük riskse yaptırma bir sıkıntı çıkmaz detaylıya gireceksin zaten
benimmdunyamm detaylıya sımdı de soktu Prof Üni de bısey çıkmadı ense burun organlar herhangı bısey yok
Aydanshn benimde düşük risk gorumcemonde bir sıkıntı çıkmadı zaten hiç risksiz çıkmıyor ki ya düşük risk ya da riskli
benimmdunyamm doktor bısey çıkmaz ama yaptır sen yine de diyor kafa bulandırıyor madem düşük risk niye yaptırayım insan ne düşüneceğini şaşırıyor
Aydanshn bana da dedi görümcemde dedi onlar para avcısı olmuş artık detaylı da bile diyorlar Kesin sonucu amniyosentez ve fetal dna verir diyorlar imza attiriyorlar istemediğin zaman
benimmdunyamm yazık hakka giriyorlar o sıkıntı stres bebeği de etkiliyor ikili yaptırdığıma pişman oldum üçlüyü yaptırmıycam direkt detaylı ultrason yaptırıcm insanı mahvediyoelar
Aydanshn benim de 1/215 çıkmıştı, doktor fetal DNA önerdi, kendinize sormaniz gereken Soru şu ben uzun süre bu muamma ile yaşayabilir miyim?eğer yaşarım dersiniz yaptırmayın,ama rahatsız olurum zihnimi ve kalbimi kurcalar derseniz yaptırın, ben yaptırdım ve olumlu sonuç aldığımdaki sevincimi unutamıyorum. Bu ilk kez karşılaştığınız bir durum bu yüzden içinizden gelen karar en doğrusu olacaktır.umarim bebeğiniz sağlıklıdır 💜
Aydanshn aynen üçlü yaptirma zaten
Twinmommm Amin detaylidan önce burun kemiği gorulmusmuydu normalde görülüyor
Aydanshn ben haziranın 17sinde amniyosentez sıvısı aldıracağım. Dediğiniz gibi hamilelik sürecim zehir oldu. Aklım hep bebeğimde hep dua ediyorum. Bende ki sorunda sadece ultrason görüntüsüne bakıp ense kalınlığı var dediler. Yurtdışına yollanan testlerden yaptırın dediler. Fiyatlar 6 ile 9 bin lira arası değişiyor. Devlette amniyosentez yaptıracağım bende
KorkuluAnne ne dedikleri belli değil bana da ensesi normal ama ultrason a güvenilmez dendi amniyosentez düşük riskli olduğu için istemedim ve güvenmedim rabbime emanet ettim sağlıkla gelir insallah bütün bebekler