Hazalaskin Svgg eşimle 8 yıldır birlikteyiz canım 3 yıldır evliyiz tabi evlenmeden ten uyumuna bakmıştık 😂
Pelinnn7 Cansusahin05 bende 37 haftalığım 34 haftadan önce dolu dolu olan gögüslerim neneye benzedi aşşaya indi iyice hamur gibi 😂 eşime diyorum az kaldı omuzumdan bantlayacam dik dursun diye gülüyor bana 😁
Hazalaskin Svgg kız cahil miyiz korunma yöntemlerini dikkatli kullanırsan hiç bişey olmaz 😘 Doğum kontrol hapı kullandım 5 sene bıraktıktan 2 ay sonra gebe kaldım
Simsimblog Baharsss Yok bacım daha oralara gelemedik😂😂😂 bi 10 sene sonra felan cocuk faslı bitince inşallah😀😂
Baharsss Simsimblog benide haberdar et ha aynı yolun yolcusuyuz neticede bugun benim sana yarın senin bana 😂
Haticenurozturk Suzis hamile kalınca büyüdü evlendiğimde de çok güzellerdi semsert ve dikti şimdi çaput gibi 😄😄
Hazalaskin Svgg ne gibi şeyler canım ? Biz dayanamadık bekleyemedik evlenmeyi 😂 5 sene sevgili olunca bide birlikteydik sürekli insan özlüyor istiyor 🤷🏻♀️
Svgg Haticenurozturk çocuk düşünüyorsan bir daha sonrasında hemen estetiğe cnm kötü gözüküyorsa o kadar cnm