Bfbelss_92 Günden önce olan kan da olsa idrarda olsa yanıltıcı olabiliyor kuzum 12. Gününü bekle Gün embriyosu transfer den sonra 5-6 günüydü sanırsam gittim kan verdim zaten 5 günde ordan var diye negatif ti Negatif diye tüm umudu kestim kendime hiç dikkat etmedim 12 gün sırf eşimin zoruyla yaptım pozitifti 🙏🏻 Biliyorum zor bu bide benim 2.denemem ilkindede idrar testi yapıp durdmuştum Ama anladım yani yapmamak gerekip kafadan atıp unutmak gerekiyormuş Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🙏🏻
Bonjuk Kızlar ben dayanamadım tekrar kan testi verdim neden böyle oldu bilmiyorum ama bu defa çok sabırsızım engelleyemiyorum
Esku Bonjuk bizde tüp bebeğe başlayacağız ne zaman ilaçlara başlanıyor adetliyken mi doktora gitmeliyim ?
Bonjuk Esku adet olmadan önce muayeneye gidin adetliyken tekrar çağıracak doktorunuz ama tavsiyem hastane başarı oranı çok önemli iyi araştırın
Bonjuk Esku kıbrısta yaşıyorum ankara gürgan kliniğe gidiyordum ama bir sonraki transferimi kıbrısta yapacağım
Esku Bonjuk anladım canım ben bahçeci fulyaya gitmeyi düşünüyorum hayırlısıyla bakalım. İlaçları ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz ne kadar kullandınız ilaçları yani transfer kaç ay sonra oldu ?
1-M-i-n-i-k mirage333 bugün benimde transferimin 8. Günü bende idrar tahlili yaptım negatif 10. Günü kan vermeyi bekliyorum 🙏🏻