Bonjuk Kızlar bugün transferimin sekizinci günü dün ve bugün idrar testi yaptım negatif içim içimi yiyor kan testi versem çıkar mı deneyimliler yorumlarınız çok önemli 🫠
Bebekdelisi Bonjuk eğer 3.gün ise 12 gün 5 gün ise 9 gün tahlıl benım dr erken en fazla 1 gün önce verın der bende zor duruyorum yarın test günüm
mirage333 Bonjuk bende transferin 8. Günu erken gebelik idrar testi yaptim ve negatif ciktı. Ama 10. Gün kan testinde pozitif cıktı
Esku Bonjuk bizde tüp bebeğe başlayacağız ne zaman ilaçlara başlanıyor adetliyken mi doktora gitmeliyim ?
Bebekdelisi Bonjuk bende gidip yapmamak için kendımı zor tutuyorum ama korkuyorumda sankı sabah olsa ne olur sımdı olsa ne olur versem ama
Bebekdelisi Bonjuk canım ınsallah bır daha deneyecek yumurtan vardır bakalım benım ne çıkacak cok korkuyorum İnan bende sen gibi hakkımızda en hayırlısı🤲🏻
Bonjuk Bebekdelisi bir tane çift dondurulmuş embriyomuz var ama çok yoruldum uzun bir süre denemem tüp bebek mfk araştırıyorum şimdi kaçıncı gün embriyosu sizin bugün transferden sonra kaçıncı gününüz
Bebekdelisi Bonjuk 8 bugun pazartesi atılmıştı benım de yarın test günü mfk cok bakan var bende gordum cnm
1-M-i-n-i-k mirage333 bugün benimde transferimin 8. Günü bende idrar tahlili yaptım negatif 10. Günü kan vermeyi bekliyorum 🙏🏻