Nursel malesef oyle ben karamanin devletindeki kadin doguma hep dusmanimi dusurmesin diye dua ederim o kadarmi igrenc olunur o kadar igrencler. Baska hastaya sinirlenip ofkesini senden cikarcak kadar hemde. Bi giriyosun icerde karni burnunda kadin muane ediyo bisyler anlatiyo sende duyuyosun sagini solunu aciyo o kadar rahatlar ki sanirsin odada kmse yok. Ben mecburmuyum milletn her yerini gormeye yada millete gostermeye. Ozelde kafama yatan bi doktor olmadi 😒 zaten tip merkesi ticaret hane gibi ne gece acik ne hafta sonlari bi sorunun olsa kosup gidemezsin. Dogumda yaptrmiyolar devlete gonderiyolar o yuzden 2 kere gttm birakdim. Mumuneye gidiyodum nihat beye o gtti gtmesede doguma girmiyomus (sacmaliga bak) devlete yonlendiriyomus. Selcukluda gultekine gidiyodum 18. Haftaya kadar hic tahlil yapmadi enfeksyndan olcek durumdaymsim baska bi doktora gtmesem nolurdu blmyrm. Anlican karamanda ozele bile guvenip adim atamiyo insan. Selcukluda bayan olani kmse onermedi bekiri oneren oldu ama bende o kadar ocudum ki gtmek istemedim. Direk konyada ozel selcukluda hikmet beye gidiyorum. Biraz masrafli oluyor ama sagligim icin deger. En azindan dogumu nerde yapcam belli. 9 ay muane edip.9 ayin soninda hadi devlete git dogur demiyo