Damlazuhal Merhabalar. 17 haftalık hamileyim eşimin işinden dolayı yaklaşık 3-4 hafta sonra karamana taşıyacağız. Doktor var mı tavsiye edebileceğiniz.
Sabiha Merhaba ben karamandayım gelin geldim🙂 14 haftalık hamileyim özel selçuklu hastanesi fadime pınar ateş e gidiyorum.memnunum bu arada eğer orayı tercih edersen çok yoğun bi doktor gitmeden 2 hafta önceden randevu almanı tavsiye ederim. Damlazuhal
deletedmom21 Damlazuhal özel selçuklu hastahanesinde bekir bey var. Tavsiye ederim. Devlet hastahanesinde fatma hanım var ama tipik devlet hastahaneleri. Aynı handa 3 hasta içeride oluyor, her sorununu diğer hastaların yanında sormak zorunda kalıyorsun özel diye bir şey kalmamış yani. ( malum karaman küçük ve 2 tane falan var kadın dogumcu) o yüzden bekir beyi tavsiye ederim. Muayne ücreti 65 tl
Mucizesinibekleyenacemianne Damlazuhal sizi de cok merak ettim aklınızda binbir soruyla hamileyken taşınıp burda doğum yaptınız sanırım, nası bi süreçti :) Ben de yeni hamileyim ve doktor sıkıntısı çekmemek için kırk takla atıyorum şuan :))
Minikfasulye Sabiha merhaba canm konuyu yeni bulabildm bende karamanda yasiyorum ozel karaman hastanesinde nihat beye gidiyorum memnunumda ama ilk dogumu yaptirmama gibi gicik bi huyu var 😒 soyledign doktor selcukludami hala memnunmusun ilgisi nasil acaba ?
Sabiha Damlazuhal ben kolay alıştım ama gezilecek bi yeri yok öle durumda da konya nın yakın olması bi avantaj 🙂
Sabiha Minikfasulye ben memnunum zaten çok yoğun bi doktor karamanda tıp merkezine gidiyodum ilk başta orda doğum olmadığı için bıraktım. Saat 4 ten sonra aklına takılan bi şey olura telefonla rahatlıkla ulaşabiliyosun.ilgiside iyi her soruna cevap veriyor ben ilk 3 ay her hafta gitim🙂 ilk gebeliğim olunca rahat edemiyordum.
Minikfasulye Sabiha çok tesekkur ederim. Bende selcukkuda gultekine gidiyodum 18. Haftada baska bi doktora gttm oneri uzerine enfeksyndan bebegim olebilrmis o kdr kotuymusum. Hastanede yatmak zorunda kaldm. Sonra degistrdim 18. Haftaya kdr bi tane bile test yapmadi cunku sikayetlerimi soylelememe ragmen. Bu doktor ilgili ama ilk dogumu yaptrmiyor o yuzden bugun konyada nihat beye gittim. Dedignz doktorada gidiym surekli konya cok zor cunku 😞 tesekkur ederim cvp verdiginz icin
Sabiha Minikfasulye ben en ufak bi yerim ağrısın gittim ve hep kan testi olsun idrar tahlili olsun hep yaptı. Uçuk çıkardım onu takip etti onunla ilgili test yaptı o konuda memmnunum ama çok yoğun bi doktor 10 gün öncesinden randevu almanı öneririm.ben memnunum inşallah sende memnun kalırsın konya her defasında zor bencede
Nursel Başlığı yeni gördüm Acaba doğum ücreti ne kadar karaman da selçuklu da doktor farkeder mi ücrette
MgeGne Ben konyada yaşıyorum yakın diye yazmak istedim konya da Özel Akedemi Hastanesinde Fatma Çetiner e gidiyorum güzel bir hastane memnunum şuan..
Nursel Devlette de bi doktora başlıyoruz diğer aya o doktor olmuyo bi türlü denk gelmiyo anlamıyorum ki bunları