Ceylannn21 Pineapplemom ben doğum yaptım iki ay önce çok memnun kaldım sezeryan olmuştum odalar çok rahat hastane odasında zaten ücrete dahil olan süsleme var 10 tane poz vardı ben bilmeden gittim fotoğraf çekimini bence hazırlıklı gidin çünkü çok güzel oluyor hem bebeğin hem de ailecek fotoğrafımızı çektiler
Pineapplemom Ceylannn21 doğum çantası vs hediye ettilermi ark defalife a gidiyo ona çanta hediye etmişler ğöğüs kremi vs var ben bastan beri buraya gidiyorum bir kere hediye vermediker gecen akademiye gitmwk zorunda kaldım hemen bepanthol pişik kremi hediye ettiler
Rainsmother iremto kesinlikle liwde yapmalısın ben 29 haftalık oldum beni hastanede gezdirdiler odaları olsun verdikleri ilgi alaka çok hoş en önemlisi odalar çok temiz şuan normal doğuma ve sezeyana 5500 dediler yeni fiyat güncellemesi gelmiş
S1907 Rainsmother istanbul vadi istnblda sezaryne 20.000nrmş doğuma 16.000dedler ya çok uygunmş sizin ordaki liv
Ceylannn21 Pineapplemom ben doğuma gittiğim için vermediler ama yengem nar ye falan girdim bana verdiler dedi
Snyft iremto aslında benim de çevremde çok yonlendirdigim yakınım oldu planlı sezeryande sıkıntı olmuyo benim acil olunca klinik hastalarını bekletmemek için bırakıp gitti. Çok teşekkürler darısı sizin başınıza inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza ♥️
Snyft iremto birde Abdullah hoca benim doğum zamanımda bossan 4.500 tlyken hastaneye 1200 TL veriyodu hastane konusunda siz tercihi kendiniz yapın çünkü o hangi hastaneye az veriyosa ona yönlendirme yapiyo
Hlse Pineapplemom ben kendi doktoruma sordum gazıantep liv hastanesi hatıce hanıma 5500 dedı dıger doktorları bilmiyorum
Pineapplemom Heidi1127 ali hocanın normal 8 sezeryan 7 olmus diğerlerini bilmiyorum doktora göre değişiyor fiyat
esgun Liv maalesef 2000 tl artmış ben de orada düşünüyordum ama başka hastaneye karar verdim. Özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum ben. Sadece hastane 5000 alıyor dedi liv için
Besteveannesi Liv Hastanesi’nde Eda Deniz Atkın kesinlkle öneriyorum harika bir hekim ilgi ve alakasina söylenecek söz yok. Tavsiye ediyorum. Pişman olmayacaksınız.