• Doğum
  • Yarın sezeryana giriyorum 🥲

Zmrt28 anladım o zaman farketmez benim için hangisi daha iyi bilemiyorum ama bakalım doktor ne diyecek ☺️

Vmerve maşaallah çok sevindim. Bebeğinize kavuşacağınız zaman gelmiş. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sorunsuz sıkıntısız bir doğum yaşayın inşaallah. Benimde son 15 gün. O günler gelsin bana da bir an önce. Sabırsızlıklar başladı bizimde babası ile😍😍😍

Jade-srm amin inşallah Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben hep geçmiyo diyenlerdenim ama farkında olmadan geçti günler ☺️ Heyecan stres farklı bi his oluyor Allah hep böyle güzel duygular yaşatsın inşallah 🤍

Nurayefem 2 hafta ileride olması doğum tarihini etkilemiyor tabi doktorum öyle demişti hayırlısı olsun hakkınıZda ☺️

Reyhan35 ya bişey soracağım size ☺️ Sezeryandan sonra toparlanmak adına verebileceğiniz tavsiyeler varmı

Vmerve bişeyler yemeye başla dedikleri zaman bol bol su iç baş ağrısı olmasın diye kahve Nescafe iç bende baş değil omuz ağrısı oldu kahve Nescafe tükettim bol bol bide yürümek çok zor gelcek ama bol bol yürümeye çalış ilk kalkış çok zor olcak ama sakın korkma ikinci kalkış çok daha kolay olcak bende çok ödem oldu ayakların çok siserse korkma benim 10 günde anca indi ödem evham yapmadığın sürece sürekli hareket edersen hemen toparlanirsin canım

Reyhan35 kahve granül kahvemi yoksa 3ü 1 arada olandanmı canım kayısı hoşafı falan herşeyi hazırladık ama kahvede kafam karıştı

Vmerve maşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah ♥️ Darısı bütün bebis bekleyenlere 💗

Vmerve Benim doktorum bugün spinal dedi epiduralde baş ve bel ağrısı ihtimali çok gazlaymış iğnesi kalın olduğu için bi yere değiyomjş bende o zaman spinal olsun dedim. Doğumdan sonra ağrım olursa ağrı kesici yapacaklar

Busrakalperay amiin Rabbim herkese kolay güzel sağlıklı doğum nasip etsin ☺️

Denzk bende spinal istediğimi söyleyeceğim her halükarda ağrı kesici verecekler sizin doğum ne zamandı ☺️

Vmerve normal sade türk kahvesi nescafe ikisi bi arada içtim ben canım

Vmerve ne kadar gelişimi ilerde. Benimde bebeğimin gelişimi ilerde ama daha bişey denmedi

Ranaaa58 2 hafta ama doğumu o belirlemedi daha çok benim isteğimdi