Zuhalsareelif goldumsu evet gıttım bebek kafasını kanala sokmus ama tam degıl haftaya gelırsın doguma dedı ınsallah bakalım . Sen naptın aynı gunlerdeydık sankı
goldumsu Zuhalsareelif evet evet aynı günlerdeyiz hatta doktorumuzda aynı. Bende kontrole giderim bu hafta içinde bakalım benim bebiş napıyor
Zuhalsareelif goldumsu hayırlısıyla aag salım kucagımıza alırız sancınız vs bı belırtınız varmı ne alemdesınız . Aynı odada dogururmusuz sızınle 😂
goldumsu Zuhalsareelif valla inşallah denk gelir yalnız kalmam bende 💃🏼 Biraz aşağıda baskı var gibi ama onun dışında bişey yok kanala girmemişti geçen hafta
Zuhalsareelif goldumsu eger assagıda baskı varsa gırmıstır canmben mesela oturunca afedersın assagıdakı kemıge dayanıyor gıbı. Hemen vajınadakı kemık var ya orası kanal orda kafası gırmıs ama herkes kanala gırsede hemen dogurmuyormus
goldumsu Zuhalsareelif benimde 2 saattir falan böyle garip bi hareketlenme var aşağıda ama bilmiyorum🥹 gelse keşke hemen
Zuhalsareelif goldumsu zamam oyle boyle gecıyor 38 ı arkamızdan bırakdık ya Allah 39 ve 40ıda bırakırız Allahın ıznı ıle 😃
Zuhalsareelif goldumsu sız ne zaman gıdıceksınız salı gunu gıdıcekmısınız doktora . Bende o gun randevum var
Zuhalsareelif goldumsu gıdersen haber et ben o gın gıdıcem bence bebeklerımız hıc suprızbyapcak gıbı durmuyor
goldumsu Zuhalsareelif bence de. Dün biraz garip hissediyordum dedim ki heralde kanala girdi doğumum başlayacak binbir hevesle gece hazırladım kendimi. Sabah baktım ne gelen var ne giden😂
goldumsu Zuhalsareelif çok az ve kısa süreli. Senin oluyor mu? Necati bey bişey söyledi mi doğumla alakalı ne kadar bekleme süresi var acaba 41-42ye kadar bekletiyorlar mı 🥺