Tubaanne1 canm ikinci doğumum☺️Ama ilk gibiydi heycan korku ben sezaryenden çok korkuyordum rabbim yine gönlüme göre verdi☺️Benişim yukardaydı hastaneye geldiğimde saat 4:40 falandı yatışım yapıldı kontller edildi ama kendi sancımla kaldım gündüz 9-10 gbi suni sancı bağladılar maalesef açılmalarım olmadığı için zor yani tabikide her güzel şeyin zorluğu oluyo 🥰doktorum geldi baktı bebiş hala kanala girmemiş suyum geldiği için ya hemn sezaryen yada suni sancı bağlıcaklr dedi kabul ettim suni sancıyı normal olsun dedim sonrası zaten ağrılı sancılar en son doktorum geldi 5cm açılman var güzel ilerliyorsun dedi bir yada 2 saat geçmedi tuvaletim geldi ayağı kalktım bi kaç adım atmamla bebeğin kafasını hissettim bacaklarım kesildi resmen eşime dedim doğruyorum hemn annem hemşireleri çağırdı yatıralım yatağa dediler dedim yatamam doğuruyorum ben dedim hemn tekerlekli sandalye getirdiler doğumhaneye çatala oturdum baktılarki gerçekten bebiş geliyo hemn doktorum geldi ve bol ıkınmalı süreç başladı ☺️13:17 geçiyordu o misss kokuyla tanıştım🥰çok güzel duydu rabbim herkesin gönlüne göre versin herkes sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏻Bir tek şuan sütüm gelmedi hala oda gelir inşallah yarın evime gittiğimde duş alınca salınır belki 🫣