gmzzmg Muhteşem bir başlık olmuş, herkes normal doğum yapmak zorunda değil. Tıbbi durumlar ne gerektiriyorsa herkes ona göre hareket ediyor. Bu şekilde acımasızca bir başlık açarak ne geçiyor elinize? Tercih şansı olmayan insanları neden korkutuyorsunuz?
Peelinn Kendinizden geçince, insanları korkutmaya çok meraklısınız . Zaten herkes stresliyken,aklında bir sürü soru işareti varken, yaptığınız şey resmen saf kötülük
Halte Siz dalga mı geçiyorsunuz bu nasıl başlık bide hassas yazmış!!!!! Sayenizde zaten olan korkum arttı!!!
Busakts Tansum aynen ya zaten sezeryan fobim vardı mecburi olacağım ve gerçekten sabah sabah modum düştü
SemanurAs EmirinBusrasi 3,5 yıl önce sezaryen oldum gayette ertesi gün ayaktaydım. Aklım da yerinde 2.sezaryeni olacağım yakında
haticerabia45 Deletedmom623737 hem sağlık sorunundan dolayı zorunlu hemde bağlatmak istediğim için istekli bir sezaryen olacaktım bir ay sonra çok sağolsunlar böyle yazanlar bende yaşadığım normal doğumun korkunç yanını yazayım etkilensin madem millet hemde özelde olmuş bir olayimi..😔
haklisinesracim EmirinBusrasi canim inan normal doğum da kolay değil doğum her türlü çok zor yani normali de çok zor sezaryeni de çok zor o yüzden doldurma kendini bir an önce iyileşirsin inşallah
Halte Bildirin modlara silinsin şu başlık. Sadece başlığı okudum simir tepeme çıktı. Ne hakkı var insanları korkutamaya?!!!!! Sezeryan hassas yaz geç!!! Dalga geçer gibi başlığa böyle yazıp hassas yazmış!!
Mom10_ Halte başlık sabahın köründe aklı olan varsa aslaaaa sezaryen olmasındı !!!! Şimdi hassas içerik mi olmuş .. aklı olan demiş bide !!! İnan okumadan sadece o başlığa bile saydırdım yukarda!! Biri de çocuk değilsiniz bu kadar tepki ne böyle demiş !!! Vallahi insanlar bencil düşüncesiz empati yoksunu adına ne derseniz artık !!
Feyzaaa1 EmirinBusrasi bu şekilde post açmanız asla doğru değil. Her bünye bir olmuyor ben Sezeryan oldum çokta rahat geçti. Ayıptir ya
Damla1995 Deletedmom623737 yani okadar kisiden kisiye degisen bir durumki bu. Normalide sezeryani da bunyeye gire degiskenlik gosteren bir durum.. kotu bile olsa burda boyle bir post acarak korkulmaya sebp olmasi kotu olmus. Iki cocugumda normal.oldu 3.ye hamileyim ve ne olacagi belli dgl ben bike tirstim.. sizde normal dogum icin kesin olarak normal dogumda da dikis var yokmu sanki demissinz ama ben iki cocugumuda normal dikissz dogurdum. Burda kimse yasamadigi seyler hakkinda yorm yapmamali bnce. Yasayanlarda en azndan korkutmamali diye dusunuyorum. Hepimizin cani burnunda. Acisiz sancisz olmaz zaten dedgnz gbi can getiriryorz dunyaya 😔 hepsinin zorlugu var. Allah yeterki o sabri versin bize.🤲
Deletedmom623737 Damla1995 o senin şansına olmuş ne güzel. benim de ablamın cok fazla dikişi vardı mesela herkesin doğumu acısı farklı. herkesin acı eşiği farklı. demek istediğim şu ki ne olursa olsun ne kadar acı çekmiş olunursa olunsun. dünyaya bir can geliyor tabiki de kolay olmayacak ama rabbim onun sabrını veriyor.
Guncem O can havliyle buradan nasıl korku gönderisi yazabildiniz hayret ediyorum. Bence o kadar canınızdan can çıksa şu telefonu alıp şunları yazacak takatiniz olmazdi abartıp insanları gerdiniz durduk yerde.
Damla1995 EmirinBusrasi sans kismet gecmis olsun size ama burdaki tecrubesiz annelere hic iyi birsey yapmadin. Her bunye bir degil normale dayanamayanlarda var sezeryena dayanamayanlarda. Dikis olanlarda var olmayanlarda. Farklilik gosteren bir durum.. bence oyle birseyki bir can dunyaya getiriyoruz ve o aciyi sanciyi sonuna kdr hissetmemiz yasamamiz lazm zaten anne oluyoruz oyle kolay dgl. Sancisz agrisiz dogummu olur. Kimisi nyseki sansli sanci hisstmeden diguruyo.
1prenses2prensyenigebe EmirinBusrasi 2 tane sezaryen oldum biri 4500 gr makat gelişti zorunlu oldum diğeri 3460 gr bacak gelişti buda 2. Sezaryenim sonuçta bir ameliyat geçiriyosunuz elbette ağrısı olacak ama sizin bunu nası değerlendirdiğiniz daha önemli mesela ben oldum 6 saat ağrı hissetmedim narkozdan ama arada bi sızladı oda olacak dedim bir bebek dünyaya getirdin anne olmak kolay değil dedim ardından bol yürüyüş yaptım doktorum ağrılarımın azalması için bol bol kalktım hemde 1 2 saat sonra kendim kalktım yürüdüm ilk kalkmada tabiki zorlandım ama baktım ki elimden tutup ayağa kaldırdıklarında dikişim acıdı dedim ki beni sırtımdan destekleyin ben kolunuzdan destek alıp kalkayım öyle acı olmadı mesela tuvalete giderken de öyle 1 2 defa destek aldım sonra hep kendim yaptım bebeğime refakatçilerden destek aldım ilk 2 3 saat ama sonra kendim aldım emzirdim altını aldım acı eşiğim düşüktür canım çok tatlıdır yani ama bebeğim herşeyi unutturdu bana eve geldim ipten çamaşır topladım yemek yaptım çünkü herkesin kendi evi ailesi var nereye kadar benle kalacaklar onlar varken mesela hep kendimi denedim baktım yapabiliyorum dedim ben iyiyim onlar sadece bebeği sevmeye geldiler o kadar o yüzden evet bi acı ağrı olacak sade nescafe için bitter çikolata yiyin ağrı kesici isteyin bol bol yürüyün ama nolur bilmeyen anne adaylarını korkutmayın inşallah sizde bir an önce toparlanırsınız cnm 🌼🌼