Ummu_gulsevinc ben sigarayı öyle bağımlılık, lüks gibi değil ihtiyaç olarak yemek yemek su içmek nasılsa öyle gören biriydim. Sigara içemediğim ortama girmezdim bile mesela bir fark ediyorum da sırf bu sebepten bile vaktinde kalp kırdım. Ama o testte çift çizgiyi gördüğüm an bir duraksadım önümdeki dolu paketime baktım bir de teste 😅 Ben de şöyle düşünerek bıraktım. Vaktinde bebek bakmıştım yani 1-2 yaşındaydı neyse ben ne zaman sigara içmeye balkonun oraya çıksam alırdı ayıcığını mutfaktan içeri adım atmadan orada ağlar dururdu bana sigarayı yarım söndürten tek insandır kendisi 😅 bir gün de sigarayı mutfakta yakıp balkona geçecektim dibime gelmiş meğerse sigaranın kokusunu alınca da rahatsız oldu gözleri doldu ses bile çıkartmadı kuzum ince ince öksürdü sadece. O gün bir gün anne olursam kendi çocuğuma bunu asla yaşatmamalıyım demiştim. Ve bebeği öğrendiğim an o dumanı kendi çocuğumun soluduğunu rahatsız olduğunu falan hayal etmiştim neredeyse ağlayacaktım. Canım arada çok istiyor ama beni geçtim sevdiklerime verdiği zararı hatırlayınca çok sinirleniyorum.