Mervee5858 Kızlar yeni 37 haftalık olduk bugün doktor kontrolünde 2900 gram , 49 cm dediler kızın için kilosu için az gibi dedi sizce nasıl sizin bebişlerin kilo boyu nasıl ? Kilo aldırmak için ne yemem lazım ?
Ferda_33 Mervee5858 bende gebelik şekeri var diye bilerek hafif besleniyorum malum şeker olunca bebek büyük oluyor şişiyor diyorlar çok şükür son gittiğimde iyiydi normal dedi ama çok duyuyorum arkadaşlarımda söyledi kaşar muz ve kabak çekirdeği çok güzel kilo aldırıyormuş
Guler123_ Mervee5858 37 haftalık iken bizde 2.800 dük 1 hafta kaşar peyniri hergun aralıksız kahvaltıda ev yoğurdu yedim evde akşamları yemek yapmayıp yememe rağmen sabah kahvaltısı yaparak arada bı ara öğün yaparak 200 grm aldık şimdi 38 haftalık olduk 3000 kilo dedi doktor süt ve süt ürünleri bol bol tüketin
Sulle_1204 Biz 3.500 dük boy 50 cm di bakalim suan tam 1 hafta geçti csrsamba kontrolumuz var kac olmus paşam 🥰🥰🥰
Sssl Mervee5858 sezeryan olsaydi daha erken alinirdidida normal ile beklenen süreç uzayabilir ve o zamana biraz daha kilo alır zaten ve 3 kilo olması bile ideal yani zayıf değil benim kızım 3600 doğdu…bebek yine her türlü bebek yani biraz daha fazla olması çok bişeyi degistirmiyo çok takılmayın sağlıkla dünyaya gelsin yeter ki kilo alıyorlar yine nasıl olsa.
Sulle_1204 Mervee5858 valla csnim yumurta tahin pekmez ve soda bunlara çok önem veriyorum geri kalan evde ne piserse özel olarak yediğim bir şey yok
mlssrn 37+0 da doğum yaptım 2.700 dü ama doktor ultrasonda baktığında o gün 3.100 gram demişti ama eksi artı oynayabiliyormuş..sağlıklıydı doğduğunda hiç sıkıntısı olmamıştı çok şükür..şimdi 4 yaşında 108 cm yaşıtlarından uzun bile kilosu ve boyu azda olsa canınızı sıkmayın yani🥹😘 Sağlıkla gelsin
Duygumiran Mervee5858 cnm 36 haftalik gittim 2950 gr bugun kontrol var son kontrolum 37 2 olduk bnde merak ediyorum kontrolden sonra yazarım inşallah
nurrrr9897 Bende tam 37de 2800 grdı ama doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor normal doğum istiyoruz onun için doğduktan sonra alır doğumun kolay olur kilolu bi bebek değil diyor