Kızlar biraz uzun olacak hakkınızı helal edin. Bebişim 4.5 kg şu an 38+4’teyiz. Doktor bi sonraki kontrole kadar kendi doğmazsa oturup konuşmamız lazım dedi çarşamba kontrolüm var karar vericez boyum uzun çatım müsait diye normal doğum yapabilirsin dedi ama hiç sancım yok göbeğin aşağı doğru düşer diyorlar ya o tarz bi belirti bile yok sadece bekliyoruz. Bebeğim haftada 500 gr kilo alıyor eğer 40 haftayı doldursak 5500 gr olacak aşağı yukarı. Ondan dolayı bu hafta doğurmam lazım artık. Sizce suni sancı alıp normal mi doğurmalıyım , yoksa hiç riske atmayıp sezaryen mi yaptırayım? Suni sancının bi zararı var mı? Normal çok istiyorum, suyum/sancım kendiliğinden gelsin alelacele hastaneye gidelim o heyecanı yaşayayım ama hiçbir doğum belirtim yok ne yazık ki… Bu hafta oldu oldu olmadı zaten mecbur sezaryen. O yüzden mecburen suni sancı alıcam normal yaparsam. Kafam çok karışık ya bazıları diyor ki normal yap en sağlıklısı en temizi, bazıları da diyor ki sezaryen yaptır bebeğin kilolu hiç riske atma. Doktor çarşamba normal mi sezaryen mi istiyorsun diye sorduğunda da ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Bana bi akıl fikir verin lütfen 🙏🏻 🥹