3babymom Hamilelikle fazla tuz tüketmenin ne gibi zararları oluyor normalde tuz seven biriyim ama canım aşırı tuzlu şeyler istiyo fazla tüketiyorum ne gibi sikinti olur acaba tam olarak
Deleted4445656 3babymom bugün itibariyle ayaklarım bileklerim şişmeye başladı resmen 17. Haftaya giriyorum hiç tatlı çekmiyor canım hep tuzlu şeyler yedim sanırım bugün çekiyorum ceremesini 🙈bugünden sonra dikkat edip azaltmam lazım yoksa bu sıcaklarda çok zor kilo varsa bide
3babymom Sbm050421 🙈😂😂 ayy valla zaten kilo almışım da peki nasıl gider bu odemler ayrıca doğumda sikinti olur mu
3babymom ipekveatlas tansiyonum da düşük olduğu için pek onemsemiyodum canım da aşırı istiyo diye kendimi kaybediyorum 🤦
3babymom Deleted4445656 evet haklısınız ben de 23 haftadayim kilo almışım ama tuzdan vazgecemedm bundan sonra daha da dikkat edicem
mavininhertonuu Bende aynı posttan açmıştım. Tansiyon malesef çok tehlikeliymiş ben avucuma döküp yiyorum tuz konusunda manyağım azalt dediler o yüzden tuzlu yenen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum 😬
Padfoot 3babymom öyle tabiki. Gebelik zehirlenmesi ilerleyen haftalarda sık görülür. Bu sebeple ben de hamile kalır kalmaz kaya tuzuna geçiş yaptım
3babymom Padfoot ayy hiç bu aklıma gelmemişti baya da sikintiliymis doktorlar böyle durumda çareyi anneye doğum yaptirmakta buluyolarms öyle yaziyor ya ben de 23 haftadayim bundan sonra tuzu hayatımdan gerekirse baya baya bı çıkarayım 🙄🤦
meraklibiri74 Yüksek tansiyom yüzünden ilerleyen haftalarda gebelik zehirlenmesi yaşabilirsin bemce tuzu azalt cok önemli bi konu kilo almaktam daha önemli
3babymom meraklibiri74 evet öyleymiş Allah korusun ben sadece kiloya bağlıyodm ama öyle değilmiş bundan sonra birakicam🙄