ZahideKadem Değerim 1953 geldi. İki tane test yaptım pozitif sizce kesin hamile miyim? Henüz doktora gitmedim. Randevum bekliyorum
ZahideKadem Ozlm0916 çok gelmiş benimki ama benimki yarın beş haftalık oluyor uygulamaya bakıyorum da.
Limonzeytin ZahideKadem o nasl bi soru yahu testler yeminmi etsin illaki 5 ten üstü gebelktie zaten arkadaşm hatta gitsen keseyi görürsün zaten 3000den snrada kalp atışını göreceksn duyacaksn doktora başla artk hayrlı olsn 😊🌷
ZahideKadem Limonzeytin insan bir tuhaf oluyor ilk hamileliğim hersey kesin net olsun istiyorum heyecanlıyım. Hayırlı olsun hepimiz adinaaa 😂♥️
Limonzeytin ZahideKadem daha ne kesin olsun arkadaşm baya net yani😊 evet heycan çok oluyr benımde ilk gebelk anlıyorm seni.. sen en yakn zamana randeveu al doktora git keseyi gör sonra kalp atşı için seni şu gün gel der ihmal etme yani 😊👍
Dark ZahideKadem 5 üstü gebelik oluyor. Gebesiniz. Bu değerler kişiye göre değişiyor. Son adet tarihine göre haftaniz hesaplanır beta değerine göre değil. Hayırlı olsun