Mucizem_00 sinemkiz aynen öyle ne ticegmi şaşrdm artk.. Adama yazık hangi beşiğe bekleyecek şaşordı herşeyi yapıp koyuyor önüme ben kem küm canım cok sıkkın.
sinemkiz Mucizem_00 alin benden de okadar esim balik aliyor sonra benimkiler cöpe gidiyor :((( anca yagsiz salcasiz sebze zeytinyagli yiyebiliyorummmm :(
Umud-- Mucizem_00 geçiyor zamanla takılma böyle şeylere başka şeylere yönel bolca yumurta peynir vs oluyor çünkü hamilelikte
Mucizem_00 Umud-- yoğurt yiyorm şuanda süt içebilşyorm corba muz meyveler abur cubur falan işte karnımı tutsun diye
Verasmommm Mucizem_00 benim kız canım inşaallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi maalesef hamilelik kimi için biraz zorlu olabiliyor önemli olan bebeğinizin sağlığı
Mucizem_00 Verasmommm başta tabi sağlıklı olsun diyorm ama bende cok kız hissdyrm bilmiyorum niye evet kız istiyorm ama, sadece o degil gibi de bilemiyorm.. İnş canm saglıklı alırsın sende
sinemkiz Mucizem_00 bende dün yedim ama kilo alacagim diye de cok korkuyorum ama ac gezmekten iyidiir