[silindi] Mucizem_00 ilk 3 ay yapacak bir şey yok ben de her şeyden tiksiniyorum ama prilam biraz iştahımı açtı deneyebilirsiniz
Ayseport Mucizem_00 bn 9 haftalığım bnde etten tAvuktan tiksniorm görmek bile istemiorm mangalı hiç sevmiorm etli yemek bile görmek istemiorm umaram ömür boyu böyle kalmaz
Verasmommm Mucizem_00 ben 6.ayımdayım hala balık yiyemiyorum et çok yiyemiyorum löp et yiyebiliyorum et yağı falan midemi bulandırıyor ama zaten hamilelik öncesinde de aynıydım sadece şimdi çocuğun vitamin alması açısından katlanıp burun kapatıp yiyorum :D
Mucizem_00 Verasmommm kusasım geliyor midem agrıyo agğllamak istiyorm gerçekten boşa demiyorlar cennet anaların ayakları altında diye
Verasmommm Mucizem_00 canım 3.ayındaymışsın 3.aydayken ben neredeyse sadece muz ve krakerle besleniyordum kahvaltılık bile içim almıyordu ağlama sızlama kesinlikle bebeğini etkileme yiyebileceğin güzel günleri düşün çünkü o zamanda her şeyi canın çekiyor emin ol :D
Tiredmother Mucizem_00 6. Ay bitti yumurta süt asla tüketemiyorum. Vicdan azabı çekiyorum hamile olup böyle sağlıklı beslenenleri gördükçe ama normalde de yemez sevmezdim iyice tiksindim 😒
Mucizem_00 Bena süt ymrta dalan yağda yiyorm da, et tavuk delisi biriydim,.. Yiyemıyorm yaa bnm de içim sızlıyor 3.ay diye kendimi avutuyorum ilerde yerim diye belki ilerde de yiyemicem.. Kprktgm oo aglaysm gwliyo resmen şuan
Ozlm0916 Mucizem_00 ayy ilk 3 ay bendede vardı o sonrasında tabi tüketiyorum şuan ama kelle paça işkembe et kavurması kıyma sote kebap türü bunlardan hala bi tiksinti var 🙄 eti sadece yemeklerin içinde seviyorum bide iskenderde 🥰
Mucizem_00 Ozlm0916 iskender cok severim onların hiç birini yemiyorum yiyemezken ağlıyorum geri toparlıyorum kötü Bi ruh hali valla inşallah cabuk geçer 😭
Mucizem_00 Verasmommm ağlıyom sızlıyom valla sonra geri siliyorum tekrar yiyebldgm şeyleri yiyorm yogurt salata gibi, peki cinsiyet ne cocugunzn
Verasmommm Mucizem_00 benim kız canım inşaallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebeklerimizi maalesef hamilelik kimi için biraz zorlu olabiliyor önemli olan bebeğinizin sağlığı
Umud-- Mucizem_00 geçiyor zamanla takılma böyle şeylere başka şeylere yönel bolca yumurta peynir vs oluyor çünkü hamilelikte
sinemkiz Bende 13+2 bende tiksiniyorum balik tavuk et 😫😫😫😫😫nezaman gececek cok rahatsiz edicii ne yiyecegimi sasirdimmm korkuyorum
Mucizem_00 sinemkiz aynen öyle ne ticegmi şaşrdm artk.. Adama yazık hangi beşiğe bekleyecek şaşordı herşeyi yapıp koyuyor önüme ben kem küm canım cok sıkkın.