35haftalik hamileyim ama kasık ağrım var ve rahminde otururken yürürken ağrı ve inanılmaz bir baskı var.bu belirtiler kimlerde vardı yada farklı doğum belirtileri olupta doğum yapan varmı.
Doğum belirttileri
Cansuzumra09 doktorunuza gidin benim de adet sancısı gibiydi bi an batma oldu gitti. Doğuma aldılar
Cansuzumra09 bunlara eşlik eden leğen kemiği ağrısı aniden girip çıkan ve ıkınma hissi vardı 36 haftada doğum yaptım
Cansuzumra09 Bende aynıyım bugun 37+2 yim ama düzenli değil sancılarım sanırım yalancı sancı yürüyünce eğilip kalkınca oluyor kasıkta oturunca da oluyor ama ayakta daha bi şiddetli sanki
37+6 yım kasık ağrısı oluyor adet sancısı gibi bacaklarım çok sızlıyor ani batma oluyor ama hepsi geçiyor doğumla alakalı herhangi bir durum yok 🙄
EssoSavve 3 gün sonra kontrolüm var ama acile gideyimmi
Tgbpoyraz bendede var o agrilar
Cansuzumra09 dediğiniz ağrılar bende de vardı ama bebek doğum pozisyonu aldığından baskı yapıyor demişti doktor bana dinlenmem gerektiğini söyledi kasılmaların var mı onları bi kontrol et istersen bi süre uzat ayaklarını yat karnın komple sertleştikçe say kaç dakikada bir sertleşiyor 5 10 dk aralıklarla olursa acile gidersiniz bi nst çekerler 😊 nişanın suyun gelmedikçe de korkma demiştiler bana
Benim dünden beri kasılmalarım var. Şu an ayağı kalktım inanılmaz bi batma hissi var aşağı doğru cok baskı var ve eğilip kalkınca kramp oluyor yürüyünce sanki patlayıp asahi inecekmiş gibi. Duş falan aldım evi temizlicem ne olur ne olmaz bakalim ınsallah doğururuz bugunnn
Cansuzumra09 durum ne gittiniz mi amca dönebildim 🤭